Cum sa slabesti imediat, conform oamenilor de stiinta

Vrei sa stii cum sa slabesti imediat? Atunci astazi vom discuta despre cateva metode agreate si de oamenii de stiinta. Atunci cand vrei sa slabesti, poti sa fii sigura ca vei avea nevoie de cateva reguli clare.

Nu prea merge sa dai jos cateva kilograme bune fara sa respecti principiile de baza. Tocmai de aceea, atunci cand au fost consultati specialistii si cercetatorii au pus pe hartie cateva metode care functioneaza.

Evident ca vor functiona daca le respectam cu sfintenie. Cum sa slabesti imediat? Vei aplica sfaturile de mai jos, iar mai mult ca sigur vei avea succes. Este nevoie de timp si determinare, dar pentru orice realizare sunt necesare aceste conditii.

Esti gata? Atunci sa ne apucam de treaba.

Cum sa slabesti imediat? Apa cu lamaie si salate fara dressinguri

Despre apa cu lamaie cu siguranta ai mai auzit vorbindu-se, asa ca nu este niciun mister. Desigur ca apa in sine face minuni, asa ca nu uita sa bei in jur de 2 litri pe zi. Metabolismul tau va incepe sa functioneze mult mai eficient in acest mod. Daca vei incepe ziua cu 2 cani de apa, lucrurile vor sta si mai bine. Organismul tau se va trezi la viata mai usor, iar tu vei elimina cu succes toxinele. Metabolismul va fi cu 30% mai eficient, doar facand acest lucru simplu.

Cercetatorii spun sa bei in jur de 6 pahare de apa pe zi, daca nu poti mai mult. Doar facand acest lucru vei slabi cateva kilograme de-a lungul anului.

Mai multe despre apa cu lamaie:

– se bea pe stomacul gol

– se consuma imediat dupa trezire

– lamaia se stoarce imediat, nu cu o seara inainte

Cat timp trebuie sa bei apa cu lamaie, pe stomacul gol?

Multa lume crede ca este un proces pe care trebuie sa-l urmezi o viata intreaga, dar lucrurile nu stau deloc asa. Este bine sa adopti acest mic ritual la schimbarea dintre anotimpuri si nu trebuie sa faci acest lucru mai mult de 20 de zile, o data. Daca nu aveti probleme cu stomacul, puteti bea amestecul in prima saptamana...citeste cum se bea apa cu lamaie aici >>>

Cum sa slabesti imediat? Mananca sanatos si curat

Adica cu cat mai putine sosuri, adaosuri, etc. Intelegi la ce ne referim. Atunci cand adaugi un dressing din comert poti sa fii sigura ca NU este o idee buna. Acelea abunda in zahar si alte chimicale care pot duce la ingrasare. Asa ca alege sa iti prepari tu un dressing cu putin mustar si otet. Sau orice alta reteta simpla, pe care o poti prepara chiar tu la tine acasa.

Bea ceai verde. Nu, nu este un mit, chiar functioneaza. Datorita antioxidantilor continuti, ceaiul verde te va ajuta sa ai un tranzit intestinal mai bun. Asa ca vei elimina cu succes toxinele, iar kilogramele in plus vor disparea.

Ceaiul verde contine si catechine (EGCG), care te vor ajuta sa sustii metabolismul in arderea grasimilor. Un studiu a aratat ca barbatii care au consumat 2 cani de ceai verde pe zi au slabit cu 20% mai mult decat cei care nu faceau acest lucru. Suna bine, nu-i asa?

Mananca mai incet, nu suntem la concurs. Stii la ce ne referim, acest mod de a infuleca pe nerasuflate ne face sa mancam mai mult. Tocmai de aceea este bine sa ne asezam la masa, sa mestecam bine mancarea si sa nu ne grabim. In acest fel vei manca mai putin, exact ce ne dorim atunci cand vrem sa slabim.

Cum sa slabesti imediat? Mananca mai multe cruditati, renunta la sucurile carbogazoase

Probabil ca stiai aceste lucruri. Dar astazi vom insista asupra lor, avand in vedere ca oamenii de stiinta au ajuns la aceeasi concluzie.

Renunta la sucurile dulci carbogazoase, chipsuri, snacksuri, dulciuri cu zahar, fainoase, semipreparate, fast-food, paine, etc.

Adauga la fiecare masa o salata de cruditati (atunci cand este posibil). De exemplu, o salata greceasca de dimineata, urmata de tocanita de legume la pranz. Nu uita sa prepari si o salata verde, iar seara poti servi rosii si castraveti cruzi, alaturi de humus cu rondele de orez.

In acest fel vei avea parte de fibre, vitamine si nutrienti.

Pentru mai multe meniuri eficiente, poti citi si Meniu echilibrat – cartofi la cuptor si orez integral

O data pe saptamana poti consuma orez integral cu fructe de mare sau cartofi la cuptor cu curcan. ATENTIE! Portiile trebuie sa fie mici, nu iti umple farfuria.

– la orice masa vei consuma si cruditati. Iti recomandam in special salatele, rucola, baby spanac sau alte “verzituri” asemanatoare. Vei ramane placut surprinsa de cat de bine se potrivesc acestea…mai multe idei de meniuri pentru dieta >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *