Truc pentru slabit. Poate ca nu te gandeai…

Acest truc pentru slabit pe care urmeaza sa ti-l prezentam te va bucura, mai mult ca sigur. De ce? Pentru ca nu este vorba despre ceva complicat si poate fi aplicat de oricine. Sau aproape oricine, trebuie sa ai doar putina ambitie si disciplina.

Vei vedea ca sfaturile pe care urmeaza sa ti le oferim nu au neaparat legatura cu dietele. Ci mai degraba este o maniera de a sustine mentalul in acest demers. Un truc pentru slabit trebuie respectat cu sfintenie, altfel va fi greu sa duci „lupta” pana la capat.

Astazi iti vei reaminti de ce este atat de important sa ai o atitudine optimista si increzatoare. Pentru ca atat timp cat vei pleca de la o premisa corecta, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Truc pentru slabit – ai putea sa lucrezi si la acest aspect

In cartea sa „Lose Weight like Crazy Even if You Have a Crazy Life!”, autoarea Autumn Calabrese  atrage atentia asupra unui aspect crucial: increderea de sine si oamenii cu care te inconjori.

Dupa cum stii, se spune ca personalitatea noastra este rezultatul celor 5 persoane cu care petrecem cel mai mult timp. Cu alte cuvinte, vechiul proverb „spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti” este mai mult decat adevarat.

Asa ca neincrederea, gandirea negativa si pesimismul celor din jur iti vor afecta considerabil stima de sine. Daca iti vei spune ca ai ghinion, iar ceilalti iti vor confirma aceste aspecte…ce crezi? Povestea va tinde sa se repete la infinit.

De exemplu, daca vei privi dietele in acelasi mod, desigur ca totul va deveni un calvar in cele din urma. Specialista ne recomanda sa incepem fiecare zi cu o atitudine pozitiva. Indiferent de ce zic ceilalti, gandeste-te sa iti urmezi telul.

„Chiar daca prietenii te indeamna sa bei si tu un pahar de vin sau sa mananci o portie de paste alaturi de ei…Nu ceda si urmeaza-ti scopul, in acest caz dieta de slabire. Multi prieteni sunt de fapt invidiosi ca vrei sa faci o schimbare, de aceea incearca sa te faca sa te razgandesti. Ramai fidela telului tau si nu ceda”, a mai adaugat Autumn.

Truc pentru slabit  – nu ceda tentantiilor!

E greu sa urmezi o dieta intocmai, dar nu imposibil. Nu ceda cu una, cu doua si continua pana reusesti. Disciplina este cheia in aceasta situatie, asa ca vei fi uimita cat de bine iti va merge daca ai grija de tine.

De asemenea, este foarte important sa ai un plan. Urmeaza dieta, programul sportiv sau lista cu ingrediente pe care ai voie sa le folosesti. In acest mod vei deveni fidela acestei initiative. Dureaza cel putin cateva saptamani pana reusesti sa inserezi un nou obicei in viata ta.

Asa ca invata sa ai rabdare si sa treci cu brio de acele momente „critice”, de la inceput.

Ce spun nutritionistii despre slabit. Probabil ca te va surprinde…

Unul dintre mituri spune ca oamenii obezi dau vina pe materialul genetic, cand de fapt ei sunt cei vinovati de modul in care arata. Da si nu. Este adevarat ca multi consuma alimente bogate in grasimi si calorii, ceea ce nu poate duce decat la o crestere in greutate.

Pe de alta parte, exista studii care arata ca peste 70% dintre cei obezi sau supraponderali au primit aceasta gena de la parinti, asa ca sunt predispusi la ingrasare. In cazul acestora, o vizita la un nutritionist este cea mai buna idee. In acest mod vor sti exact ce sa manance si cum sa procedeze pentru a ajunge la o silueta sanatoasa...mai multe lucruri despre slabit >>>

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *