Obiceiuri pentru a slabi care chiar functioneaza!

Aceste obiceiuri pentru a slabi s-ar putea sa te ajute mai mult decat iti imaginezi. Stim ca probabil vei zice ca ai mai auzit aceste lucruri. Si s-ar putea sa fie asa, dar un lucru este cert: daca le vei aplica, vei reusi sa-ti fie bine.

Asadar, astazi iti vom reaminti acele obiceiuri pentru a slabi care chiar functioneaza, dar cu o singura conditie: sa le pui in aplicare!

De acum incolo vei intelege mai bine ce inseamna sa ai grija de tine, in special daca esti hotarata sa faci cateva schimbari benefice. Atat pentru silueta, cat si pentru sanatate.

Vei remarca faptul ca NU este nevoie sa tii dieta sau sa eviti proteinele, ba chiar din contra. Esti gata sa slabesti sanatos si repede?

Obiceiuri pentru a slabi – lasa dietele stricte!

Cu siguranta iti va placea aceasta regula. Nutritionistii afirma ca nici macar nu trebuie sa tinem dieta. Secretul consta in a manca sanatos, eficient. Adica vei mananca la ore exacte, evitand prajelile, fast-food-ul, alimentele semipreparate, dulciurile, faina alba, etc.

Cu siguranta stii la ce ne referim. Un pranz sanatos consta dintr-o supa crema de legume si o portie de broccoli cu somon la gratar. Un mic dejun sanatos este format dintr-un bol cu cereale integrale, afine si un pahar cu lapte de soia. Iar o cina care te va ajuta sa slabesti este constituita dintr-o salata verde, ton si porumb.

Cu siguranta ai inteles ideea, pentru a slabi trebuie sa ai obiceiuri eficiente, menite sa sustina procesul slabirii.

Meniu echilibrat – cartofi la cuptor si orez integral

Pentru momentele cand vrei sa mai faci cate o exceptie, dar nu exagera. O data pe saptamana poti consuma orez integral cu fructe de mare sau cartofi la cuptor cu curcan. ATENTIE! Portiile trebuie sa fie mici, nu iti umple farfuria.

– la orice masa vei consuma si cruditati. Iti recomandam in special salatele, rucola, baby spanac sau alte “verzituri” asemanatoare…vezi ce inseamna un meniu echilibrat >>>

Obiceiuri pentru a slabi – nu este cazul sa renunti complet la grasimi

Poti consuma fara probleme grasimi vegetale. Vorbim despre quinoa cu pui sau avocado, fasole, chiar si broccoli sau spanac. Un studiu european care a avut la baza mai bine de 90.000 de subiecti a ajuns la urmatoarea concluzie: nu slabesti daca renunti complet la grasimi.

Secretul consta in a manca echilibrat, asa ca poti introduce si alte grasimi, ca cele animale, dar fara a exagera. Mananca peste sau pui de cateva ori pe saptamana, in acest mod vei avea parte de toti nutrientii.

Stai jos. Atunci cand mananci nu este cazul sa fii pe fuga, sa stai in picioare si sa infuleci! In acest mod digestia nu se va petrece corespunzator, iar tu risti sa ai probleme serioase de sanatate. Evident ca esti predispusa ingrasarii, in acest mod.

Pregateste mesele din timp. Da, este indicat sa stii ce vei manca la cina sau la gustare. Apropo, oamenii care au 2 gustari sanatoase pe zi isi mentin greutatea. Explicatia este foarte simpla, acestia nu se ingrasa pentru ca mananca mai putin la mesele principale.

Asa ca gandeste-te ce vei manca la pranz, cumpara alimentele, gateste (daca ai timp) si bucura-te de mese savuroase si sanatoase.

Obiceiuri pentru a slabi – fii activa si consuma proteine

Studii recente au aratat ca un numar de proteine este necesar pentru a slabi, in pofida credintelor vechi. Asa ca nu evita cu orice pret proteinele, pentru ca nu faci nimic bun. Ba chiar din contra, proteinele sunt necesare in orice dieta, atat cele vegetale cat si animale.

Nu uita sa fii activa, sa bei apa din abundenta si sa faci sport de cel putin 3 ori pe saptamana. Plimbari de macar 30 de minute ar trebui sa practici zilnic, asa ca mentine-te in forma in timp ce pui inima la treaba.

Uita-te mai putin la televizor si bucura-te de o carte sau o iesire cu prietenii. Cercetarile au mai scos la iveala si ca cei care se uita ore intregi la televizor risca sa se ingrase. De asemenea, oamenii care reduc cu cel putin o ora vizionarea programelor TV reusesc sa slabeasca mai repede fata de ceilalti, care-si mentin obiceiurile.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *