Limonada americana. Tu ai incercat-o?

Daca si tu vrei sa incerci limonada americana, acum ar fi momentul ideal. Nu de alta, dar caldura de afara cu siguranta te-a pus pe jar si poate ai vrea sa te racoresti. Poate fi mult mai simplu decat credeai in special astazi, cand vei prepara o reteta delicioasa.

Desigur ca cel mai bine ar fi sa savurezi aceasta limonada in timp ce te racoresti la o piscina…dar merge sa te bucuri de ea chiar si acasa, cu aerul conditionat deschis, de preferinta.

Asa ca haide sa vedem impreuna cum se prepara, pentru a ne bucura cum se cuvine de aceste zile de vara!

Limonada americana – o preparam impreuna?

Daca raspunsul tau este da, atunci ne pregatim de treaba. Din fericire, nu este vorba despre nimic complicat.

Ai nevoie de:

– 2 lamai

– 4 lamai lime

– 300 ml de apa plata

– coaja de lamaie rasa (preferabil ecologica, cojile contin pesticide)

– gheata din abundenta

Ca sa ramana savuroasa chiar si a doua zi, aceasta limonada americana va fi indulcita cu sirop de zahar. Poti cumpara din comert sau poti prepara unul chiar tu, la tine acasa. Asadar pune 200 grame zahar la un pahar de 400 ml apa. Lasa totul sa fiarba, amestecand din cand in cand. Pune si cojile de lamaie rase si amesteca pana zaharul este complet dizolvat. Atunci siropul tau va fi dizolvat si-l poti folosi pentru a indulci preparatele, inclusiv limonada despre care vorbim.

Limonada americana – cine doreste sa se racoreasca?

Modul de preparare nu este deloc unul complex. Vei stoarce lamaile peste care vei turna siropul de zahar si apa. Dupa aceea vei amesteca totul foarte bine si vei pune la rece pret de 30 de minute.

Nu uita sa pastrezi cateva felii de lamaie pentru decor. Vei remarca faptul ca si a doua zi va fi buna aceasta limonada, asa ca te poti bucura de savoarea acesteia. Desigur ca in acest sens poti prepara o cantitate mai mare, daca vrei sa se bucure mai multe persoane de aceasta bautura minunata!

Retete de limonada. Incepem cu una fara alcool

Limonada cu zmeura si vanilie

Ai nevoie de:

– sucul unei lamai

– 1-2 linguri de zahar brun ( sau stevia, daca tii la silueta)

– esenta de vanilie

– zmeura si afine

– felii de lime

Mod de preparare…mai multe retete aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *