X

Cum sa scapi de depresie sau raceli? Sucuri vindecatoare

Aceste sucuri vindecatoare pe care urmeaza sa ti le prezentam astazi sunt mult mai eficiente decat ai fi tentata sa crezi. Evident ca deja stiai ca fructele si legumele au puteri curative, dar poate nu stiai exact despre ce este vorba. Sau cum sa combini aceste cruditati pentru a obtine cele mai bune efecte.

Fara doar si poate ca aceste sucuri vindecatoare fac minuni atunci cand sunt folosite asa cum trebuie. Fie ca vorbim despre stres, constipatie sau indigestie, exista cate un leac pentru fiecare afectiune.

Chiar si pentru mahmureala sau dureri de cap exista leacuri naturale. Esti pregatita sa le descoperi?

Sucuri vindecatoare – ce ar trebui sa fie pe lista zilnica?

Desigur ca nu poti sa bei in fiecare zi atatea sucuri, dar cu siguranta ca le poti alterna si folosi, la nevoie. Tocmai de aceea este bine sa stii ce fel de suc este indicat pentru o afectiune in parte.

Raceala – realizeaza un suc din 2 morcovi, 3 felii de ananas, 1 cm ghimbir, un catel de usturoi. Ananasul este bogat in vitamina C, ghimbirul abunda in antioxidanti, iar usturoiul este un antibiotic natural.

Depresie – 2 morcovi, o mana de spanac si o sfecla mica. Toate aceste ingrediente iti vor conferi energia de care ai nevoie, plus ca acestea sunt anticancerigene, la randul lor.

Dureri de cap – un mar, un castravete, 1 cm ghimbir si o mana de salata verde.

Sucuri vindecatoare – detoxifiere si eliminarea pietrelor la rinichi

Detoxifierea rinichilor poate fi realizata band un suc obtinut din 2 morcovi, o felie de pepene rosu, un castravete si un varf de coriandru macinat. Daca tot suntem la capitolul „vindecarea rinichilor” vrem sa iti spunem ca exista leacuri si pentru eliminarea pietrelor sau a nisipului de la rinichi.

In acest sens ai nevoie de o portocala, un mar, o felie de pepene si sucul unei lamai. Bea o cana sau doua pe zi si vei vedea rapid rezultatele pozitive ce vor avea loc in curand. Nu uita sa bei multe lichide, in special ceaiuri si apa plata, in aceasta perioada.

Daca vrei sa diminuezi stresul din viata ta, incearca sa bei mai des smoothie de banane, capsune si pere. Adauga apa si putina miere, o combinatie imbatabila si delicioasa, in special pentru cei care nu vor sa manance imediat dupa ce se trezesc.

Daca vrei sa previi diabetul, este indicat sa bei suc de morcovi, spanac si telina. Macar un pahar de suc la 2 saptamani, vei vedea ca face minuni si pentru piele!

Cand te lupti cu constipatia, incearca si un suc de morcovi, mere si varza. Stim ca este ciudata aceasta combinatie, dar poti sa fii sigura ca este cat se poate de eficace.

Sucuri naturale pentru imunitate – cunosti aceste retete?

Suc de mar, telina si patrunjel

Ingrediente

– 4 mere

– o telina mica

– o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Desigur ca vei curata ingredientele si le vei pune in storcatorul de fructe si legume. La final vei obtine o cantitate suficienta de suc proaspat, numai bun sa-ti incepi ziua…mai multe despre sucuri naturale aici >>>

Fără categorie
Leave a Comment