X

Idei de cadouri pentru cea mai buna prietena

Fie ca esti in cautare de cadouri pentru ziua de nastere a celei mai bune prietene, cadouri de casa noua, cadouri de nunta pentru ea si partener, fie ca pur si simplu vrei sa-i oferi ceva special pentru a-ti exprima recunostinta pentru prietenia ce ti-o poarta, nu exista sentiment mai placut decat acela de a-ti vedea prietena zambind atunci cand deschide cadoul de la tine.

Cea mai buna prietena este, la urma urmei, alaturi de tine la bine si la greu, asa ca merita sa fie rasfatata cu un cadou din cand in cand.

Asadar, pentru a completa colectia de bratari ale prieteniei si cani pentru cea mai buna prietena cu care, fara indoiala, ai rasfatat-o de-a lungul anilor, iata o selectie de cadouri unice pentru cea mai buna prietena.

Colier cu pandantiv reprezentand initiala numelui

Un colier cu initiala numelui este un cadou inspirat si personalizat. Ofera-i unul cu initiala prenumelui sau, pentru prietena care tocmai a nascut, unul cu initiala copilului.

Daca nu esti hotarata din ce material sa fie confectionat si ce finisaj sa alegi, mergi intr-un magazin bijuterii si probeaza cateva modele. Cu siguranta vei reusi sa-l alegi pe cel ce se pliaza cel mai bine preferintelor prietenei tale.

Set de bucatarie personalizat

Poate ca nu este pasionata de gatit, dar atunci cand o vizitezi se straduieste sa-ti pregateasca cea mai gustoasa salata, asa ca merita sa iei in calcul un set cu sort, manusa, suport de vase si prosop personalizat.

Un astfel de cadou este util, amuzant si poate fi o alegere inspirata, mai ales atunci cand vrei sa iti surprinzi prietena cu un cadou, fara a sarbatori neaparat o ocazie speciala.

Kit de trezire

Ajuta-ti prietena sa se trezeasca fresh in fiecare dimineata si sa economiseasca bani pe cafea oferindu-i un „kit de trezire” ce contine toate cele necesare pentru a-si pregati rapid un frappe dimineata: cafea solubila, praf de frisca, ceasca, mini blender.

Lumanare parfumata personalizata

Intrucat sunteti cele mai bune prietene, probabil stii deja ce arome ii plac si ce parfumuri prefera. O lumanare ambientala ce emana mirosul parfumului preferat poate fi un cadou excelent de casa noua pentru cea mai buna prietena.

De asemenea, poti personaliza si eticheta unei astfel de lumanari, astfel incat sa devina un cadou de suflet, ce poarta mesajul prieteniei voastre.

Un produs de beauty pe care stii ca si-l doreste

Cele mai recente produse de frumusete de la un brand de lux preferat sunt cadouri sic, care arata ca o cunosti si te preocupa dorintele ei. in acelasi timp, stii ca va fi extrem de incantata si nerabdatoare sa testeze produsul.

Patura cu maneci

La un astfel de cadou numai prietenii apropiati s-ar putea gandi. Este amuzant, dar binevenit pentru a completa serile de vara petrecute pe terasa, cand se lasa racoarea si simti nevoia sa te cuibaresti pe sezlong si sa stai la povesti cu prietena ta.

Set de ingrijire a mainilor

In ultimii ani ne spalam pe maini cu mai multa constiinciozitate ca niciodata. Alege pentru prietena ta o trusa de lux pentru ingrijirea mainilor, care va impiedica pielea sa se usuce prea mult si ii va oferi hidratarea de care are nevoie.

Un jurnal de lux

Scrisul poate fi terapeutic. iar un jurnal dragut ar putea oferi prilejul ideal pentru ca prietena ta sa inceapa sa-si exprime trairile in scris.

Sugestie de personalizare: lasa un bilet sincer pe prima pagina a jurnalului inainte de a-l trimite prietenei tale.

Un upgrade in bucatarie

Uneori, cele mai inspirate cadouri sunt cele care ne sunt cu adevarat utile. Daca tot au aparut pe piata vase de gatit ce au ajuns la statutul de gadgeturi datorita utilizarii lor multifunctionale, o oala care coace, gateste la abur sau prepara mancaruri crocante poate fi un cadou util pe care sa-l oferi celei mai bune prietene.

Asadar, daca ai o prietena care este pentru tine ceea ce Rachel este pentru Monica, cineva care te face sa razi chiar si in cele mai dificile momente, care raspunde intotdeauna la telefon, indiferent cat de tarziu este si care este prima persoana ce deschide sampania ori de cate ori este ceva de sarbatorit, atunci esti o norocoasa. Însa, pentru ca fiecare prietenie este diferita, gasirea cadoului perfect pentru prietena ta cea mai buna nu este o abordare universala si este important sa alegi un cadou care sa exprime ceva specific relatiei voastre de prietenie.

Sursa foto:shutterstock.com

Categorii Fără categorie
Tags: bijuteriicadouripandantive
Leave a Comment