Bauturi detoxifiante pentru slabit. Te pregatesti de primavara?

Daca si tu abia astepti sa vina sezonul cald, ar trebui sa iti pregatesti trupul cu aceste bauturi detoxifiante pentru slabit. Nu de alta, dar cu siguranta vrei ca silueta sa fie zvelta, in special ca vom petrece mai mult timp afara.

In timpul primaverii, dar si in perioada premergatoare acesteia ar fi indicat sa incepem cateva cure de eliminare a toxinelor. Iarna am consumat mai putine fructe si legume crude, asa ca este cazul sa revenim la „viata”.

Bauturile detoxifiante pentru slabit pe care urmeaza sa ti le prezentam te vor ajuta dai jos kilogramele nedorite, dar nu numai. Acestea te vor ajuta si sa purifici organismul, ceea ce nu poate fi decat o veste imbucuratoare.

Bauturi detoxifiante pentru slabit. Tu le-ai incercat?

Bautura cu lime si ananas

Ai nevoie de:

– sucul de la un lime

– 2 felii de ananas

– o mana de goji

– un mar

– apa plata

– un praf de scortisoara

Mod de preparare

Vei pune toate ingredientele in blender, vei taia cubulete ananasul. Amesteca pana obtii compozitia dorita si vei obtine o bautura minunata, ideala ca mic dejun sau gustare intre mese. Evident ca in aceasta perioada iti recomandam sa mananci mai putin si sa optezi pentru mese sanatoase.

Bauturi detoxifiante pentru slabit. Rodie si portocale

Suc de rodie si portocale

Ai nevoie de:

– o rodie

– o portocala

– un grapefruit

Mod de preparare

De aceasta data vom apela la storcatorul de fructe. Curata bine fructele si amesteca sucul, pentru ca gustul de rodie simplu poate fi prea pregnant si dens. Asa ca in combinatie cu citricele, care oricum sunt recomandate in procesul slabirii, rodia poate face minuni.

Sucul de rodie – de ce este o adevarata minune pentru organism

Pentru ca aceasta abunda in antioxidanti, asa ca are rolul de a te feri de nenumarate boli grave. Sa mai spunem si ca previne imbatranirea, are putine calorii, dar nenumarati nutrienti? Este perfect pentru acele femei care vor sa se mentina in forma, dar si sa fie sanatoase.

Sucul de rodie are un efect benefic asupra sistemului cardiac, vascular, reduce inflamatiile din corp si te pazeste de temutul cancer…mai multe despre sucul de rodie >>>

Bauturi detoxifiante pentru slabit. Patrunjel si suc de lamaie

Suc de patrunjel cu citrice

Ai nevoie de:

– 2 lg de patrunjel

– 2 portocale

– o lamaie

Mod de preparare

Vom folosi din nou storcatorul de fructe. Vei pune patrunjelul, portocalele si lamaia, asa ca vei obtine o bautura plina de vitamina C, usor acrisoara. Bea acest suc de dimineata sau inainte de masa de pranz si bucura-te de efectele sale detoxifiante.

Smoothie de spanac cu mango

Ai nevoie de:

– o mana de frunze de spanac

– un mango

– 1/2 banana

– apa plata

– scortisoara

Mod de preparare

Vei curate fructele si le vei face cubulete. Adauga-le in blender, alaturi de o mana de spanac (poate fi congelat), 1/2 cana apa plata si amesteca bine totul. Vei obtine o bautura foarte gustoasa, ideala pentru a fi consumata la birou sau in deplasare.

5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *