X

Cum sa cureti plamanii in mod natural – stiai?

Daca si tu vrei sa stii cum sa cureti plamanii in mod natural, esti pe drumul cel bun. De ce? Pentru ca astazi iti prezentam un leac natural de exceptie. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Cum sa cureti plamanii in mod natural? Vei ramane placut surprinsa sa afli ca acest remediu este super usor de facut. Iar daca esti si fumatoare, ai face bine sa-l incerci.

Vestile bune constau in faptul ca plamanii se curata mai repede decat stiai. Asa ca, daca vei lua acest leac, efectele vor fi rapide.

Cum sa cureti plamanii in mod natural – mai simplu decat credeai

Asa ca, fie ca fumezi sau stai printre fumatori, ar trebui sa-l incerci. In special ca acest organ este unul sensibil. Din fericire, se poate curata rapid. Iar ingredientele pe care le gasesti in casa te pot ajuta mai mult decat credeai.

Este momentul sa iti eliberezi plamanii si sa te bucuri de sanatate.

Ingredientele necesare pentru a pregati acest leac:

– 3 cepe

– 2 linguri de turmeric

– o bucatica de ghimbir

– 1 litru de apa plata

– 350 grame de zahar brun

Cum sa cureti plamanii in mod natural – cum se prepara leacul?

Nu ramane de facut decat sa pregatesti amestecul. Asa ca, pune la fiert apa impreuna cu zaharul. Curata si taie ceapa, da pe razatoare ghimbirul si adauga-le in apa ce fierbe. Lasa totul la foc mic si pune si turmericul.

Cand apa se injumatateste, stinge focul si lasa totul la racit. Strecoara compozitia si depoziteaza intr-un borcan din sticla. Cand s-a racit, pune totul in frigider.

Cum se va lua? Pe stomacul gol se va lua o lingurita si inca una seara, dupa cina. Stim ca suna ciudat acest remediu, dar incearca-l. Cu siguranta va merita.

Detoxifierea plamanilor – exercitii de respiratie

Respiratie. Respiratiile lungi te vor ajuta sa te eliberezi de toxine si vor impulsiona circulatia sangelui cate plamani, sporind capacitatea acestora de a purifica oxigenul si a-l trimite la muschi.

Lamaie, ghimbir si menta. Lamaia este un antioxidant extrem de puternic, iar ghimbirul si menta au rolul de a curata cu succes tractul respirator. Asa ca nu uita sa bei o cana de ceai cu menta si ghimbir chiar inainte de culcare…citeste mai multe despre detoxifiere aici >>>

Categorii Fără categorie
Tags: Cum sa cureti plamanii in mod naturalcuratare plamanileac curatare plamani
Leave a Comment