X

Dieta volumetrica – ce si cand poti manca?

Despre dieta volumetrica s-a tot discutat in ultimii ani, iar specialistii au incercat sa analizeze cum se comporta organismul nostru in momentul in care suntem plini sau tocmai am mancat. Ce este diferit? Cum ar trebui, de fapt, sa mancam? Despre toate aceste chestiuni importante vom discuta astazi si vom intelege ce rol are senzatia de satietate, in procesul de slabire.

Dr. Barbara Rolls este cea care practic a condus sprea aceasta dieta volumetrica, care se refera faptul ca suntem mai fericiti atunci cand mancam mai mult, dar usor, diafan, decat atunci cand mancam putin, dar foarte satios!

Cu alte cuvinte, vom invata sa slabim intr-un mod inedit, mancand alimente cu putine calorii si vom impartii mancarea in 4 categorii.

Haide sa vedem despre ce este vorba!

Dieta volumetrica – cum vei proceda?

Haide sa vedem care sunt cele 4 cateogrii din dieta volumetrica si cum trebuie sa imparti alimentele:

Dieta volumetrica – la ce sa ne asteptam la categoria 4?

Daca vei tine acest regim, poti sa consumi si 2 gustari pe zi, dintre acele alimente „bune”. Nu uita sa iei cina cu 4 ore inainte sa te culci sau chiar mai mult! La ora 19 ar fi ideal.

Dieta volumetrica recomanda miscarea si sportul, asa ca ar trebui sa facem minim 30 de minute pe zi, atat cardio cat si tonifiere. Daca vei tine aceasta dieta timp de o luna, ai putea slabi undeva la 6-8 kilograme, in functie de efortul pe care-l vei depune.

Ai incredere in tine si renunta la mancarea nesanatoasa, este vremea sa treci la fructe si legume, dieta volumetrica fiind ideala pentru vegetarieni!

Diete Slabire
Tags: dieta fructe si legumedieta volumetrica
Leave a Comment