X

Vinul slabeste. Dar trebuie sa-l bei inainte de culcare!

Poate ca te va surprinde aceasta concluzie a oamenilor de stiinta, dar se pare ca acestia au descoperit ca vinul slabeste. In special daca este servit la ceas de seara, chiar inainte de culcare.

Te vei lamuri imediat despre ce este vorba, asa ca vestile sunt cat se poate de bune. Da, vinul slabeste iar alta concluzie minunata este ca ar trebui baut inainte de culcare. Stim ce te gandesti. Este foarte placut sa adormi linistita dupa ce ai baut un pahar de vin. Desigur, nu trebuie exagerat, ne referim efectiv la un pahar, nu 3!

Vinul este fara doar si poate una dintre bauturile favorite ale femeilor si nici nu este de mirare. Are un gust minunat, este natural si NU are multe calorii.

Dar haide sa aflam mai multe despre studiul in cauza.

Vinul slabeste – de ce, cum si ce trebuie sa faci?

Vinul are nenumarate beneficii asupra inimii si sistemului vascular, atat timp cat nu este baut in exces. Are o gramada de antioxidanti in compozitie, asa ca poate preveni bolile, intarind sistemul imunitar.

Vinul te va ajuta sa ai o densitate osoasa mai buna, reduce riscul de a face infarct, etc. Iar ultima descoperire: vinul slabeste daca este servit chiar inainte de culcare!

Cercetatorii de la Universitatea din Washington si cei de la Harvard au descoperit o substanta in vin, care ajuta celulele sa nu mai depoziteze grasime la nivelul corpului. Este vorba despre celebrul resveratrol.

„Resveratrolul din vin este provenit din pielea strugurilor, folosita in procesul de fabricare a vinului. Pentru ca vinul rosu sta mai mult la fermentare decat cel alb, fara doar si poate ca are mai mult resveratrol in compozitie”, declara specialistii.

Asa ca vinul rosu slabeste mai mult, sa intelegem? Pe langa faptul ca previne bolile cardio-vasculare, se pare ca resveratrolul impiedica si depunerea grasimilor, tinand totul sub control. Asa ca un pahar de vin rosu pe zi poate fi chiar recomandat in prevenirea obezitatii, de exemplu.

 

Vinul slabeste – cum sa ai un abdomen mai plat

Un alt studiu realizat in Danemarca de aceasta data a observat alt aspect. Femeile care beau vin zilnic au o talie mai mica si mai putina grasime in jurul abdomenului. In comparatie cu cele care nu au acest obicei, desigur.

De asemenea, cei de la Harvard au facut un studiu asupra a 20.000 de persoane cu probleme de greutate. Niciuna dintre acestea nu avea obiceiul de a servi un pahar de vin natural, au declarat specialistii de la celebra universitate.

De ce vinul slabeste daca e consumat seara? Pentru ca te va ajuta sa reduci senzatia de foame, asa ca nu vei mai manca. De asemenea, un pahar de vin are aproximativ 90-100 de calorii, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.

Desigur, nu inseamna ca trebuie sa bei chiar zilnic sau sa depasesti un pahar pe zi. Dar tine minte ca un 150 ml de vin rosu inainte de culcare te poate ajuta. Ai grija de tine si nu consuma bauturi alcoolice in exces!

 

Slabire sanatoasa
Tags: de ce vinul slabestevin slabitvinul slabeste
Leave a Comment