X

Limonada cu ghimbir anti-raceala. Cum se prepara?

Acum ca a venit frigul este foarte util sa fii familiarizata cu cat mai multe remedii anti-raceala, iar limonada cu ghimbir este unul dintre acele leacuri.

Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de leacurile naturale, satui de medicamente la orice pas, pentru cea mai mica afectiune. Desigur ca organismul se poate recupera si singur, daca ii oferi ingredientele necesare. Tocmai de aceea astazi discutam despre limonada cu ghimbir, care va fi excelenta in acest caz.

Desigur ca poate fi consumata si ca preventie pentru stomac sau pentru pura placere, avand in vedere ca este si foarte gustoasa. Iar atunci cand o prepari chiar tu la tine acasa poti sa fii sigura de calitatea ingredientelor folosite. Lasa la o parte tendinta de a cumpara alimente ieftine.

Investeste mai des in cele de calitate, iar organismul tau va deveni mai puternic.

Limonada cu ghimbir anti-raceala – ce trebuie sa stii

Vestile bune te vor face sa incerci aceasta reteta, pentru a preveni racelile. Te poate ajuta si atunci cand boala s-a declansat deja. Vei dormi mai bine noaptea, nu vei mai tusi si iti vei reveni mai repede.

Alimentele si remediile neprocesate, cat mai aproape de starea lor autentica sunt cele mai eficiente. Tocmai de aceea limonada cu ghimbir functioneaza atat de bine.

Asadar, pregateste sa savurezi una dintre cele mai deosebite limonade ale sezonului. Cine credea ca acestea se consuma doar vara, se insela amarnic.

Reteta minune pentru limonada cu ghimbir:

– 10 frunze de menta
– cuburi de gheata
– 3 cani de apa
– 1 canita si jumatate de suc de lamaie
– o bucatita de ghimbir curatat si maruntit
– 3 linguri de miere

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele, mai putin gheata. Dupa ce toate s-au amestecat si s-a uniformizat continutul, depoziteaza totul la frigider. Nu uita sa pui gheata. Bea cateva pahare pe zi, lasand sa vina la temperatura camerei continutul, inainte de a-l consuma.

De ce functioneaza atat de bine? Pentru ca menta iti va desfunda sinusurile si vei respira ma bine. Lamaia va favoriza un mediu alcalin, ghimbirul te va ajuta sa scapi de durere datorita proprietatilor anti-inflamatoare, iar mierea te va ajuta sa vindeci gatul si sa scapi de tuse.

Limonada cu ghimbir anti-raceala – concluzii

Ghimbirul este un real aliat al femeilor. Iata de ce. Proprietatile ghimbirului sunt multiple, avand capacitatea de a ajuta la reducerea colesterolului, a hipertensiunii arteriale (HTA), si combaterea migrenelor. El este de asemenea folosit ca ingredient impreuna cu ceaiul verde. Aceasta combinatie de plante formeaza un puternic antioxidant. De asemeni, ghimbirul este folosit pentru tratarea durerilor menstruale inca din antichitate….mai multe despre ghimbir aici >>>

 

Afectiuni si tratamente
Tags: limonada anti-racealalimonada cu ghimbirlimonada ghimbir raceala
Leave a Comment