X

Bautura pentru slabit, cum sa o prepari

Cu toate am dori o bautura pentru slabit, un preparat care sa sustina procesul de ardere al grasimilor, fara prea multe eforturi.

Asadar, exista vesti bune avand in vedere ca o astfel de bautura chiar exista, iar efectele sunt garantate. Si nu este complicat deloc sa o prepari.

Ai nevoie doar de 3 ingrediente simple pentru a crea faimoasa bautura. Este vorba despre: miere, scortisoara si lamaie. Acest preparat arde cu eficacitate grasimile, daca vei tine cont de cateva reguli de baza. Practic, este vorba despre o dieta cu miere, scortisoara si lamaie.

Desigur, nu este suficient doar sa consumi acea bautura pentru slabit. Va fi nevoie sa faci cateva sacrificii in acest sens, dar efortul va merita.

Bautura pentru slabit – cum o integrezi in dieta

In primul rand, nu iti imagina ca poti manca tot ce vrei, iar aceasta bautura va topi imediat kilogramele in plus. Lucrurile nu stau nici pe departe asa. Este necesar sa tii o mica dieta, adica sa mananci echilibrat, cu multe fructe si legume proaspete. Sportul nu trebuie sa lipseasca din regimul tau de viata.

Atunci cand cele 3 ingrediente specificate mai sus sunt consumate cu apa calda, au un efect minunat asupra metabolismului tau. Studiile arata ca scortisoara are rolul de a arde grasimile, daca este consumata cu regularitate. Ba mai mult decat atat, aceasta ajuta si glicemia.

Lamaile sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a topi grasimile, fiind mereu recomandate in cadrul dietelor. De asemenea, sunt bogate in nutrienti. Stimuleaza metabolismul, asa ca te vor ajuta sa treci mai usor peste asa-zisele „pofte”. Vei fi mai putin tentata sa consumi tot felul de alimente care ingrasa.

Mierea este alt ingredient care este excelent, chiar si in cadrul dietelor de slabire. Contine antioxidanti, fier, zinc, potasiu, calciu, fosfor si seleniu. Ca vitamine contine: B6 riboflavina si niacina. Asa ca bautura pentru slabit are ingrediente cheie, care stimuleaza procesul de slabire.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca ar trebui sa inlocuim zaharul rafinat cu mierea, aceasta avand mai putine calorii si fiind mult mai sanatoasa. Desigur, nu trebuie exagerat, mierea fiind dulce, iar aceasta poate deveni acida, daca se consuma in exces.

Bautura pentru slabit, cum sa o prepari

Nu este vorba despre ceva complicat. Cumpara de la plafar 2 bete de scortisoara si fierbe-le timp de 20 de minute in aproximativ 300 ml de apa. Lasa sa se raceasca putin, iar apoi pune lingurita de miere si alte 2 linguri cu zeama de lamaie.

Vei consuma aceasta bautura inainte de culcare si dimineata, imediat dupa micul dejun. Aceasta bautura pentru slabit este chiar gustoasa, asa ca nu va fi un efort sa o consumi. Efectele se vor vedea in 4 pana la 6 saptamani, iar tu vei pierde 3-5 kilograme, daca vei avea un regim de viata sanatos.

 

 

 

Ajutor slabire
Tags: bautura pentru slabitdieta cu mieremiere si scortisoara
Leave a Comment