X

Rutina de toamna – cum sa te bucuri de acest anotimp?

O rutina de toamna sanatoasa poate constitui o adevarata revelatie, in toate privintele. Fiind un anotimp de trecere intre cele doua sezoane, ai putea sa te bucuri de acest fenomen asa cum nu ai mai facut-o pana acum.

De exemplu, ar fi momentul ideal sa incepi lucruri noi. Incepe sa mananci mai sanatos, sa faci sport sau sa iti cauti un nou job. Nu conteaza atat de mult obiectul dorintei, ci doar sa faci ceva in acest sens. O rutina de toamna eficienta va cuprinde noi obiceiuri si poate chiar un alt mod de a vedea lucrurile si de ce nu, viata.

Esti pregatita sa schimbi viata de zi cu zi, introducand noi „traditii” menite sa te scoata din viata obisnuita?

Rutina de toamna – ceai in loc de cafea, miscare in loc de sedentarism

Ce ar fi sa introduci un ceai in meniul tau, in fiecare zi? Poate parea o schimbare minora, dar in timp te va ajuta sa ai un organism mai sanatos. Dupa cum stii, a doua cafea nu este tocmai recomandata, asa ca cel mai bine ar fi sa servesti un ceai de plante sau unul verde, de dupa-amiaza. Nu uita sa adaugi o bucatica de ghimbir in ceaiul tau, pentru un plus de savoare si sanatate.

Desigur ca nu doar ceaiul verde este indicat, nu uita ca poti servi si ceai rosu sau orice alt sortiment. Unul de menta sau de musetel, ambele indicate pentru cei care vor sa aiba o digestie mai eficienta.

Ceai pentru o imunitate de fier – esti gata sa-l incerci?

Pentru a prepara ceaiul mentionat, iti recomandam sa cumperi ghimbir proaspat si miere de salcam. In acest fel vei avea parte de o aroma intensa si super gustoasa.

Ai nevoie de:

– o cana de apa plata

– o bucatica de 3 cm de ghimbir

– o lingurita de turmeric

– 2 linguri de suc de lamaie…reteta completa de ceai aici >>>

Rutina de toamna – te bucuri de peisajul colorat?

Este momentul perfect sa incepi sa alergi seara, prin parc. In special ca vei avea parte de un peisaj de poveste, care seamana mai degraba cu o pictura. Asa ca, daca iti doreai sa incepi sa faci miscare in acest sezon, este momentul perfect.

Nu trebuie sa ai o conditie fizica extraordinara, pur si simplu poti incepe prin a alerga cativa pasi, dupa care vei creste numarul de minute alergate, etc. Vei remarca faptul ca, in timp, vei reusi sa alergi mai mult, iar trupul tau va incepe sa arate mai bine.

Nu uita sa completezi totul si cu dieta de toamna sanatoasa si usor de urmat. Nu iti ramane altceva de facut decat sa incepi sa iti creezi si un meniu zilnic, care sa sustina un organism optim. De exemplu, este momentul perfect sa introduci in dieta fructe de sezon, salate, dar si leguminoase, in special ca toamna este, de regula, imbelsugata.

Daca vrei sa iti schimbi viata din toate punctele de vedere, toamna poate fi un bun punct de plecare. Trebuie doar sa ai putina determinare si sa fii deschisa la lucruri noi.

Cum sa-ti schimbi viata intr-un an. Stiai ca se poate?

Cum sa-ti schimbi viata intr-un an, fara sa fie o corvoada? Ei bine, se zice ca pasii mici sunt cheia succesului si probabil ca asa este. Este clar ca atunci cand vrei sa faci cateva schimbari semnificative in viata ta, este nevoie de rabdare.

Asadar, cum sa-ti schimbi viata intr-un an? Psihologii recomanda sa pui pe o hartie exact ce vrei sa schimbi si sa acorzi o atentie sporita acestor lucruri. Nu uita ca in 21 de zile poti crea noi obiceiuri, mai bune. Asadar, daca vrei sa mananci mai sanatos, de exemplu, este necesar sa incepi sa acorzi importanta alimentatiei…vezi ce pasi ar trebui sa faci pentru a avea o viata mai frumoasa >>>

Noutati
Tags: cum sa iti schimbi viataRutina de toamna
Leave a Comment