X

Plante care aduc energie pozitiva in casa

Da, exista plante care aduc energie pozitiva in casa. Asa ca, daca si tu le iubesti si doresti ca locuinta ta sa fie purificata ai face bine sa citesti mai departe.

Astazi vom discuta despre anumite plante deosebite, despre care s-a remarcat ca au capacitatea de a schimba starea de spirit a casei. Si de ce nu, a persoanelor care locuiesc acolo. Nu trebuie decat sa ai grija de ele si sa le oferi conditiile necesare pentru a te bucura de efectele lor.

Care sunt acele plante care aduc energie pozitiva in casa? Vei descoperi imediat, iar despre unele dintre acestea cu siguranta ai mai auzit vorbindu-se, dar nu stiai ca au si aceste beneficii.

Plante care aduc energie pozitiva in casa. Tu le detii?

Daca vrei ca locuinta ta sa fie eliberata de energii negative, atunci ar trebui sa detii, inainte de toate, un bambus norocos. Sau o Dracaena sanderiana, pentru a prezenta numele oficial al plantei cu pricina.

Asa cum banuiesti, este bambusul pe care il vedem deseori in florarii si alte magazine de specialitate. Evident ca ne simtim atrase de aceasta planta, in special ca ne aduce aminte de locurile exotice de unde provine. Din fericire, planta nu are nevoie de foarte multa ingrijire, este necesar doar sa o lasi intr-un loc luminos si sa nu uiti sa iti schimbi apa o data sau de 2 ori pe saptamana.

Bambusul atrage norocul si abundenta, asa ca nu te mira daca lucrurile incep sa mearga mai bine, de la sine…

Busuiocul este alta planta care ar trebui sa faca parte din „colectia” ta. Pe langa multiplele beneficii pe care le poate confera mancarurilor, busuiocul are si o vibratie foarte inalta. Cu alte cuvinte, aduce energie pozitiva, in special dragostea si norocul.

Plus ca daca detii un ghivechi cu busuioc poti sa folosesti oricand si in bucatarie, la nevoie. Asa ca este cea mai buna idee, in special ca este considerata o planta magica, atunci cand vine vorba despre indeplinirea dorintelor.

Plante care aduc energie pozitiva. Nu uita de ficus sau feriga!

Ficusul este una dintre plantele de apartament cu care suntem foarte bine familiarizati. Fiind o planta atat de populara, multa lume nu mai baga in seama atat de mult prezenta ei.

Tocmai de aceea dorim sa-ti mentionam ca planta de ficus purifica intens aerul si poate neutraliza substante care polueaza, precum amoniacul sau benzenul. Asa ca nu subestima capacitatile sale, in special ca ficusul este o planta placuta vizual, asa ca va arata foarte bine in orice colt al casei ai aseza-o.

Are nevoie de 12-15 grade, ii place lumina, dar nu o depozita in bataia directa a razelor solare.

Iasomia este alta planta speciala pe care ti-ai dori sa o ai in casa. Desigur, este nevoie de o persoana pasionata de flori, avand in vedere ca iasomia de Madagascar, cea pe care o tot vedem in magazinele de specialitate, are nevoie de multa atentie si ingrijire.

Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci, in special ca iasomia este asociata cu atragerea abundentei, a banilor, dar si a iubirii. Are nevoie de o ingrijire speciala, temperaturi ridicate si multa lumina.

Feriga si levantica sunt alte 2 plante care pot conferi casei tale o energie pozitiva, asa ca nu le neglija nici pe acestea. Un lucru este cert, pentru a avea o viata prospera si fericita, ai nevoie de plante in casa ta!

Plante pe care le poti cultiva pe balcon – stiai?

Haide sa incepem cu o planta pe care o poti creste cu usurinta. Vorbim aici despre menta. Fie ca iti place ceaiul sau preferi anumite mancaruri cu menta. O poti cultiva usor, chiar si intr-un borcan sau ghiveci, nu este deloc ceva complicat. Poti cumpara un ghiveci cu menta deja plantata, de care sa ai grija in continuare. Nu va trebui decat sa culegi cateva frunze, data viitoare cand prepari o supa crema.

Oregano. Creste repede intr-un spatiu mic, asa ca poti sa folosesti varianta proaspata data viitoare cand faci paste. Cere sfatul unui florar, pentru a sti exact cum se uda si ce trebuie sa faci pentru a o ingriji…mai multe plante pe care le poti cultiva pe balcon >>>

Noutati
Tags: Plante care aduc energie pozitivaplante de apartamentplante energie pozitiva bambus
Leave a Comment