X

Cum sa scapi de vergeturi in mod natural?

Poate si tu te-ai intrebat cum sa scapi de vergeturi cu ajutorul remediilor naturale, dar ti se pare aproape imposibil sa fie adevarat. Ei bine, despre acest subiect vom descoperi mai multe impreuna si s-ar putea sa ramai placut impresionata.

In primul rand, haideti sa ne lamurim rapid ce sunt, de fapt, vergeturile. Practic, este vorba despre ruperea unor fire de colagen, tocmai de aceea apar vestitele dungi violet. Daca devin albe este si mai grav, pentru ca acelea dispar foarte greu. Daca le depistezi in stadiul violet, adreseaza-te unui specialist, pentru ca inca mai sunt sanse sa nu ramai cu ele pentru totdeauna.

Dar iata ce pot face pentru a preveni aparitia vergeturilor, atunci cand slabesti:

– hidrateaza-te intens. Nu putem sa nu atragem atentia asupra acestui aspect cheie. Bea foarte multa apa atunci cand te afli la dieta, pentru ca pielea ta sa aiba sansa de a-si reveni rapid…mai multe despre cum  poti preveni vergeturile aici >>>

Cum sa scapi de vergeturi in mod natural – apeleaza la vitamina E

Aceste cicatrici albe pe care le au majoritatea femeilor, dintr-un motiv sau altul, reprezinta un motiv de stres pentru reprezentantele sexului frumos. Din pacate, este dificil sa le mai indepartezi complet. Dar poti atenua aspectul lor, apeland la cateva metode naturale.

Cel mai bine este sa le previi. Poti face 2 lucruri: sa mananci multe fructe si legume crude si sa apelezi la masaje, in special cele de drenaj limfatic. Aceste 2 metode chiar functioneaza, asa ca ai mai mare grija de corpul tau, inainte sa fie prea tarziu…

Vitamina E poate fi un real ajutor in lupta cu vergeturile. Asa ca iti recomandam sa o procuri sub forma de ulei, pentru a-ti face masaje singura, pret de 15 minute, o data pe zi. Vei insista pe zonele intens afectate.

Evident ca este indicat si sa consumi multe alimente cu vitamine E, pentru a avea parte de aceasta vitamina si intern. Are rolul de a trata ranile, eczemele si de a hidrata intens pielea. Vitamina E se regaseste in avocado, sparanghel, dovleac, ardei rosu, migdale sau spanac. Asa ca ai face bine sa consumi mai des aceste alimente.

Cum sa scapi de vergeturi? Sfecla te poate ajuta!

Da, sfecla este un remediu eficient in lupta cu vergeturile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa o fierbi, apoi o vei pisa transformand-o intr-o pasta. Poti adauga si putin ulei, pentru a avea o compozitie cremoasa. Se va aplica pe zonele afectate de vergeturi, se lasa sa actioneze pret de 20 de minute.

Dupa aceea poti clati cu apa rece. Fa acest procedeu de 3 ori pe saptamana.

Uleiul de masline in combinatie cu cel de ricin. Ambele au capacitati intense de hidratare si efect antiinflamator. Uleiul de ricin ajuta la vindecarea vergeturilor recente in special, cauzate de sarcina, nastere etc.

Se vor incalzi cele 2 uleiuri si se vor masa foarte bine zonele afectate de vergeturi. Lasa amestecul sa actioneze macar pentru 15-20 minute.

Pasta de morcovi. Poate iti amintesti de faptul ca morcovii contin betacaroten, vitamine E, fibre si multe altele. Au un efect minunat asupra pielii, asa ca incearca si acest remediu.

Ai nevoie de cativa morcovi fierti pe care ii vei pisa. Apoi ii vei aplica pe zonele cu vergeturi si ii vei lasa sa actioneze 30 de minute. Repeta procesul de 3 ori pe saptamana.

Incearca cele 4 metode de vindecare a vergeturilor si observa care dintre acestea functioneaza cel mai bine pentru tine!

Cum scapi de celulita? Iata niste remedii care chiar functioneaza

– masaj cu cafea. Poate ca ai auzit vorbindu-se despre miraculoasele efecte ale zatului de cafea. Este nevoie sa amesteci o lingura de ulei de masline cu acesta si sa iti masezi corpul. Vei obtine o piele fina si frumoasa, dupa ce iti vei face acest masaj. Practic iti vei exfolia pielea, plus ca este un remediu simplu si ieftin. Il poti face chiar la tine acasa

– otetul de mere. Cum scapi de celulita? Consumi putin otet de mere (3 lingurite) cu un pahar de apa. Bei zilnic acest amestec sau chiar iti faci masaj cu otetul de mere. Are si rolul de a atenua vergeturile…mai multe remedii aici >>>

Afectiuni si tratamente
Tags: Cum sa scapi de vergeturi in mod naturalscapa de vergeturivergeturi remedii naturalevergeturi vitamina E
Leave a Comment