Alimentatie

Salata anticancer – tu stii cum se prepara?

Daca si tu vrei sa stii cum se prepara o salata anticancer, esti pe drumul cel bun. Pentru ca exact despre acest subiect vom discuta astazi. Traim intr-o lume in care bolile cronice sunt la tot pasul.

Asa ca este vital sa stim cum sa ne protejam. In special daca vrem ca mancarea sa ne fie medicament, asa cum zicea Hipocrate.

Tocmai de aceea schimbarile mici sunt binevenite. Iar tu vei afla o gramada de secrete. In ceea ce priveste preventia acestor maladii. Salata anticancer este cel mai bun start. In special pentru acelea dintre voi care nu stiu exact cum sa introduca vitaminele in viata lor.

Dar ce sa o mai lungim? Haide sa descoperim impreuna o reteta unica si foarte gustoasa.

Salata anticancer – de ce sa o alegi mai des?

Pentru ca vrei sa mananci mai sanatos iarna aceasta. Si stii ca este sezonul radacinoaselor. Asa ca ne vom axa pe morcovi si sfecla. De preferat, romanesti.

Pentru a pregati salata anticancer ai nevoie de:

– un morcov

– o sfecla medie

– 2 mere

– sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Nimic mai simplu. Tot ce ai de facut este sa dai pe razatoare legumele si merele. La final adauga sucul de lamaie si eventual cateva seminte sau nuci, dupa preferinta.

Cu ingredientele de mai sus poti pregati si sucuri prin presare la rece (preferabil) sau smoothie. Foarte sanatos si eficient in prevenirea maladiilor de tipul celor canceroase.

Sucul anticancer – de ce sa bei mai des?

Pentru ca vrei sa previi procesul de imbatranire, dar si bolile cardiace precum si afectiunile de piele. Este foarte eficient si in detoxifierea ficatului. Asa ca ai toate motivele sa-l bei cat mai des.

Bucura-te de o salata super sanatoasa la pranz sau de un suc plin de vitamine, inca de dimineata.

Sucul de sfecla rosie fermentata – ce trebuie sa stii?

Ei bine, mancarurile fermentate abunda in probiotice sau bacterii “bune.” Mai multe studii au aratat ca bacteriile de acest gen sunt indicate pentru sanatatea intestinelor. De asemenea, sucul de sfecla rosie fermentata promoveaza o stare de bine avand multe alte calitati.

De ce fermentata? Pentru ca este si mai sanatoasa in acest mod…vezi reteta aici >>>

Nita Alina

Leave a Comment
Share
Autor
Nita Alina

Ultimele articole

Ce mananca nutritionistii la micul dejun?

Daca si tu vrei sa stii ce mananca nutritionistii la micul dejun, avem vesti bune.…

18 ore

Cum sa-ti schimbi viata? Introdu aceste obiceiuri

Cum sa-ti schimbi viata intr-o lume tot mai agitata, unde totul pare sa fie pe…

2 săptămâni

Alimentele bogate in colagen previn procesul imbatranirii

Alimentele bogate in colagen nu ar trebui sa lipseasca din dieta noastra. In special daca…

2 săptămâni

Cum sa ai o sanatate mai buna? Cinci sfaturi simple

In ziua de astazi, una dintre intrebarile pe care ti le adresezi cel mai des…

2 săptămâni

Bors de corcoduse – acreste mancarea in mod natural!

Este necesar sa inveti aceasta reteta de bors de corcoduse vara aceasta! In special ca…

2 săptămâni

Smoothie pentru slabit – SUPER eficient

Daca si tu vrei sa pierzi cateva kilograme, acest smoothie pentru slabit este o idee…

3 săptămâni

Acest site foloseste Cookie-uri