X

Otetul din cidru de mere – beneficii neasteptate

Poate ca nu stiai, dar otetul din cidru de mere are nenumarate proprietati nebanuite, asa ca ar fi bine sa te familiarizezi cu acestea. Sanatatea este, fara doar si poate, pe primul loc, asa ca este indicat sa fii la curent si cu aceste remedii naturiste minunate.

Astazi vom discuta pe larg despre acest subiect si vei intelege de ce otetul din cidru de mere nu trebuie sa lipseasca din casa ta. A inceput sa fie din ce in ce mai popular in ultimii ani, in bucatariile de pretutindeni. Acesta se foloseste inca din timpuri stravechi pentru a preveni si vindeca multe afectiuni.

Vorbim despre tot felul de infectii: pietre la rinichi, tensiune ridicata, probleme ale stomacului si multe altele. Proprietatile acestui otet au devenit din ce in ce mai importante de-a lungul anilor. Asa se face ca si-a demonstrat eficacitatea de nenumarate ori.

Otetul din cidru de mere – un remediu care nu trebuie neglijat

Va reamintim ca acesta este, practic, un suc fermentat realizat din mere, care contine o serie de vitamine si minerale care pot face miracole pentru sanatate. Poate fi acel remediu care te va ajuta sa scapi de o afectiune mai veche, care persista.

Se pare ca era folosit ca medicament inca dinainte de Hristos, asa ca a fost utilizat chiar si de samuraii japonezi ca antiseptic, antibacterian si energizant. Hipocrate, parintele medicinei moderne folosea acest remediu pentru curatari si vindecari rapide.

Otetul din cidru de mere – beneficii de necontestat:

ATENTIE! Daca stii ca esti sensibila sau nu ai mai incercat remedii naturiste, ar fi bine sa ceri parerea unui medic specialist inainte de a apela la otetul din cidru de mere.

Otetul din cidru de mere – scade nivelul colesterolului?!

Un studiu recent a aratat ca o cantitate de otet din cidru ar putea duce chiar si la diminuarea colesterolului. Desigur, inca sunt realizate teste in acest sens, asa ca este doar o premisa. Ramane de vazut care va fi concluzia finala.

Un alt studiu a scos la lumina alt adevar: acest otet ar putea duce la scaderea glicemiei! Ceea ce ar constitui o veste minunata pentru diabetici. Cercetarea a testat mai multi subiecti, care au luat inainte de culcare 1-2 linguri de otet. Acestia s-au trezit dimineata cu un indice glicemic cu aproximativ 5% mai mic.

Asa ca ramane de vazut ce va aduce viitorul. Cert este ca tot mai multe remedii naturiste ies la iveala si ne readuc aminte ca nu este nevoie de medicamente chiar tot timpul!

Afectiuni si tratamente
Tags: cidru de mereotet cidru de mere beneficiiOtetul din cidru de mere
Leave a Comment