X

VIDEO Cea mai usoara dieta din lume!

Vei ramane uimita cand vei afla despre aceasta, avand in vedere ca cea mai usoara dieta din lume nu este nimic iesit din comun. Cu alte cuvinte, nu va trebui sa faci multe lucruri pentru a slabi, ba chiar din contra.

Desigur ca cea mai usoara dieta din lume presupune totusi un oarecare efort din partea ta, in sensul ca va fi nevoie de o o ponderare. Nu ai cum sa mananci tot ce vrei si sa slabesti, asta este clar.

Dar o sa-ti propunem ceva interesant. In loc sa urmaresti o dieta stricta, care ti-ar putea cauza probleme si frustrari, mai bine le vei lasa de-o parte pe acestea. Tot ce va trebui sa faci este sa mananci sanatos si sa te bucuri mai mult de viata, asa cum vei vedea mai departe.

Cea mai usoara dieta din lume – la ce trebuie sa fii atenta

Miki Ryosuke, un actor japonez in varsta de 55 de ani a ajuns la o concluzie foarte interesanta. Ca respiratia este extrem de importanta! Stiti ca asiaticii considera ca trebuie sa existe un echilibru in corp, iar tehnicile de respiratie te vor ajuta in acest sens.

Pentru ca ei considera ca respiratia este esenta vietii si te poate ajuta sa te eliberezi de toate afectiunile si blocajele. Desigur, asa cum am mentionat este doar un prim pas, dieta sanatoasa si echilibrata va fi de asemenea importanta.

Miki Ryosuke declara ca a descoperit din intamplare aceasta tehnica de respiratie care i-a schimbat viata. A reusit sa slabeasca pana la 13 kilograme, iar tutorialele sale sunt celebre.

Cea mai usoara dieta din lume presupune sa fii linistita si sa…resipiri adanc timp de 2 minute pe zi! Vei inhala aer timp de 3 secunde, iar apoi il vei expira alte 7 secunde. Tehnica o poti vedea mai jos.


Daca vei studia si aplica aceste tehnici vei slabi si te vei simti mai bine cu tine insati. Asadar pregateste-te sa iti eliberezi mintea si sa respiri timp de 2 minute pe zi.

Cea mai usoara dieta din lume – ce ar trebui sa mananci

Ei bine, este nevoie de un efort, asa ca ar trebui sa mananci doar alimente sanatoase. Este vorba despre fructe si legume preponderent. Multe salate, sucuri naturale si putin sport!

Exclude alimentele nesanatoase, precum chipsurile, bauturile carbogazoase, mezelurile sau fast-food! Vei vedea ca sa fii in forma este mult mai simplu decat credeai pana acum.

 

Diete Slabire
Tags: cea mai usoara dietacea mai usoara dieta din lumedieta slabire
Leave a Comment