X

Cum sa ai o piele mai fina si mai tanara

Sigur si tu te-ai intrebat cum sa ai o piele mai fina, mai catifelata si mereu stralucitoare, dar te gandesti ca nu este chiar atat de simplu. Desigur ca va trebui sa urmezi anumiti pasi pentru a stimula productia de colagen de la nivelul pielii, dar poti fi sigura ca vei avea succes.

Chiar daca nu mai ai 20 de ani, asta nu inseamna ca nu mai poti arata asa. Poate ca nu mai ai trasaturile unei adolescente, dar cu siguranta poti avea aspectul unei fetiscane, daca vei avea grija de tine. Cum sa ai o piele mai fina si mai tanara? Fiind responsabila si avand grija sa ai o nutritie sanatoasa, care sa inverseze procesul de imbatranire.

Asadar, nu trebuie sa te lasi descurajata la primul fir de par alb sau rid. Desigur ca stresul, un mod de viata nesanatos si dependentele de alcool, fumat, cafea, etc nu te vor ajuta. Poate ca nu stiai, dar si poluarea duce la imbatranirea prematura.

Pe scurt, traim intr-o lume precara, unde exista foarte multi factori nocivi, care nu fac decat sa ne imbatraneasca. Vestea cea buna este ca noi putem interveni, totul tine de atitudinea si determinarea noastra.

Cum sa ai o piele mai fina si mai tanara – secrete demne de luat in seama

1. Aloe Vera. Articolul de fata nu ne-ar ajunge pentru a prezenta pe larg toate beneficiile minunate ale acestei plante. Da, dupa cum stii probabil, te poate ajuta si atunci cand vorbim despre inversarea procesului de imbatranire. Aloe Vera stimuleaza productia de colagen atunci cand este aplicata pe piele, dar si cand se ingereaza. Asadar, sustine o productie trainica de colagen apeland la aceasta planta minune.

2. Mancaruri bogate in vitamina C. Cum sa ai o piele mai fina si mai tanara? Secretul consta in vitamine si minerale, care trebuie sa fie prezente in organismul tau. Din abundenta, daca vrei rezultate rapide si de durata. Vitamina C este un antioxidant minunat, care va incetini activitatea radicalilor liberi.

3. Ginseng. Alta minunatie atunci cand vorbim de preventia procesului de imbatranire. Are si un efect afrodisiac, asa ca nu il da la o parte, sub nicio forma. Este un antioxidant si un anti-inflamator de exceptie, care va ajuta la cresterea nivelului de colagen din sange.

4. Coriandru. Alt ingredient bogat in vitamina C, in caz ca nu stiai. Minunat in mancaruri si perfect in preventia ridurilor de expresie. Ce poate fi mai bun de atat…Cum sa ai pielea mai fina? Incearca sa ai o nutritie bogata in fructe, legume, seminte, nuci.

Cel mai important este sa mananci cat mai natural si sanatos. De unde crezi ca asimileaza organismul nostru vitaminele? Exact, din ceea ce mancam. Asa ca este decizia ta daca previi sau incurajezi procesul de imbatranire prematura.

5. Ulei de argan. Este greu sa va detaliem pe scurt beneficiile acestuia asupra pielii. Asa ca ne vom multumi sa iti precizam ca este mai eficient decat acele creme costisitoare. Care de multe ori nu te ajuta cu nimic, din ce ai vazut si tu. Asa ca incearca sa iti dai in fiecare seara cu ulei de argan ( sau de migdale dulci). Nu uita sa te demachiezi si sa folosesti aceasta „crema” naturala de noapte. Vei ramane placut surprinsa de efectele sale.

 

Cum sa ai o piele mai fina – fii constienta de tine insati

Ce inseamna acest lucru? Adica gandeste-te de 2 ori inainte sa mananci, sa cumperi o anumita crema sau sa bei alcool. Desigur ca nu este interzis sa mai bei un cocktail din cand in cand, dar nu iti face un obicei din asta. La fel si cand vine vorba despre fast-food sau sucuri carbogazoase. Tine minte ca organismul se va regenera din ceea ce ii oferi.

Colagenul este cea mai importanta proteina a pielii, care contine aminoacizi specifici, foarte importanti pentru tine. Asa ca este momentul sa incurajam productia de colagen.

Procesul de imbatranire este unul natural si firesc, dar nu trebuie sa inceapa mai repede decat este cazul. Asa ca invata sa ai grija de tine, in fiecare zi!

 

Afectiuni si tratamente
Tags: cum sa ai o piele mai finapiele mai finapiele mai tanaraprocesul de imbatranire
Leave a Comment