X

Cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate. Sfaturi utile

Poate si tu te-ai intrebat cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate, in special in sezonul calduros cand toata lumea abia asteapta sa plece in concediu. Desigur ca ofertele sunt variate, iar agentiile de turism iti promit marea cu sarea. Incearca sa te „cucereasca” cu tot felul de oferte, care mai de care mai avantajoase. Cel putin din punctul lor de vedere.

Desigur ca atunci cand colaborezi cu o agentie de turism, vei plati mai mult pentru vacanta ta, garantat. Si este normal sa fie asa. Agentiile se finanteaza tocmai din acele comisioane, asa ca este important pentru acestea sa-ti ofere cele mai bune oferte.

Dar, nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, asa ca trebuie sa stii cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate. Da, exista anumite „tehnici” pe care ti le vom dezvalui astazi, asa ca fii pe faza.

 

Cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate – ce este conceptul DIY

Nu spunem ca este gresit sa apelezi la o agentie, nicidecum. Aceasta decizie are, pana la urma, beneficii cum ar fi asigurarea transportului pana la cazare, excursii incluse, indrumare, etc.

Doar ca pentru cei care vor sa economiseasca si sa mearga in mai multe destinatii nu este neaparat avantajos sa apeleze la o agentie de turism. Si atunci, stai si te intrebi probabil, cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate?

Ei bine, va trebui sa te familiarizezi cu conceptul de Do It Yourself ( DIY) sau cum sa iti aranjezi vacanta singur. Da, ai citit bine, nu este atat de complicat pe cat ai crede. Mai ales ca in ziua de astazi exista multe site-uri care exact cu asta se ocupa. Adica prezinta cele mai bune oferte la zboruri, hoteluri, vacante in general. Pe aceste site-uri vei descoperi in ce perioada ai putea calatori fara costuri mult prea mari. Acestia iti indica si destinatiile cele mai avantajoase.

Desigur, exista si anumite mici inconveniente, in sensul ca trebuie sa rezervi exact atunci cand vezi oferta cea mare! Altfel, biletele se vor epuiza rapid, iar tu ai putea pierde pretul avantajos. Tocmai de aceea trebuie sa inveti sa „pandesti” astfel de oferte. Iti recomandam sa te inscrii la newsletter-ele celor care ofera astfel de vacante DIY. La o simpla cautare pe Google vei gasi mai multe astfel de site-uri. Iti recomandam: travelator.ro, aventurescu.ro sau all4travel.ro. Desigur ca exista mai multe trebuie doar sa ai rabdare si sa cauti.

Vei avea parte de o gramada de avantaje. De exemplu, s-ar putea sa gasesti cand te astepti mai putin o oferta de vis. Exista vacante de 3 sau 4 zile chiar si sub 100 de euro de persoana! Iar aceasta oferta include de obicei, transport cu avionul si cazare. Nu suna rau, nu-i asa?

 

Cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate?

– ai rabdare si uita-te zilnic la aceste oferte
– analizeaza-le cu atentie ( fii atenta daca e bagajul de cala inclus, micul dejun, etc)
– vei fi chiar tu cea care rezerva si plateste
– nu zabovi prea mult daca ai gasit vacanta perfecta, pentru ca s-ar putea sa se epuizeze oferta

Desigur, este necesar ca tu sa cauti si transportul de la aeroport la cazare si inapoi, dar merita sacrificiul. Vei economisi o gramada de bani. Sa iti mai spunem ca am vazut oferte de zbor si cazare sub 100 de euro, pentru destinatii precum: Italia, Cipru si chiar Viena?

Vei gasi o gramada de vacante si in Grecia, dar si in Thailanda sau Malaezia.

Cum sa gasesti vacante ieftine in strainatate – secretul este DIY

Poate te intrebai si tu cum se face ca mai tot romanul are bani sa calatoreasca peste mari si tari, in special ca in general aceste vacante sunt costisitoare. Fii sigura ca multi dintre acestia cauta ofertele singuri, fara ajutorul unei agentii.

Asa ca, daca voiai sa pleci in Thailanda la toamna sau iarna, afla ca am vazut multe oferte sub 500 de euro, care includeau: zbor, cazare si, in unele cazuri, chiar si micul dejun! Mult succes si haideti sa ne bucuram de cele mai frumoase vacante vara aceasta.

 

Noutati
Tags: cum sa gasesti vacante ieftine in strainatatevacante ieftine in strainatate
Leave a Comment