X

Descopera masca de par potrivita pentru nevoile tale!

Este evident ca parul gras nu trebuie sa urmeze acelasi ritual de ingrijire ca cel uscat. Tine cont de nevoile pe care le are incepand de la sampon pana la masca de par pe care o aplici. Lasa-ti podoaba capilara sa iti dicteze produsele in care ar trebui sa investesti.

Iata mai jos spre ce ingrediente ar trebui sa iti indrepti atentia si ce produs este ideal pentru cositele tale!

Parul uscat – masca de par hidratanta ALAMA Hydra

Parul uscat se caracterizeaza prin lispsa de stralucire, varfuri despicate, suprafata rigida si nivel de electrizare ridicat. Pentru a preveni aceste efecte neplacute, foloseste o masca de par de la Profihairshop, cu un continut ridicat de ulei de argan. Este cunoscut faptul ca acest ingredient naturist, numit si “aurul Marocului”, are o actiune incredibila asupra firelor de par. Inca de la primele aplicari, podoaba ta capilara devine mai fina, mai stralucitoare si mai sanatoasa. Pe langa aceste beneficii deosebite, masca hidratanta ALAMA Hydra nu are in compozitie substante care iti pot afecta sanatatea – SLES, parabeni si coloranti. Inca o veste buna este ca produsele Alama au 20% reducere luna aceasta, asa ca nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri, ci sa alegi masca de par care ti se potriveste.

Aplica produsul pe parul uscat usor cu prosopul, apoi piaptana-te si lasa-l sa isi faca efectul timp de 5 minute. Clateste-te bine la final.

Parul rebel – Masca de par cu efect de netezire ALAMA Liss

Doar cei care au parul rebel stiu cat de greu poate fi acesta de “dresat” atunci cand se incearca coafarea lui. Daca nu stii spre ce tratament sa iti indrepti atentia, afla ca ai nevoie de o masca de par cu efect de netezire. Profita de faptul ca produsele Alama au 20% reducere luna aceasta si investeste in acest tratament imbogatit cu extract de agave.

Podoaba ta capilara va fi hidratata in profunzime, asfel ca vei uita de ceea ce inseamna par rebel, greu de aranjat. Te vei bucura de la prima aplicare de un par mai stralucitor, mai matasos, si plin de vitalitate. De pe lista de avantaje a acestei masti-tratament nu poate fi exclus faptul ca nu contine SLES, parabeni si coloranti.

Aplica produsul pe parul uscat cu prosopul, dupa care piaptana-te. Lasa-l sa actioneze timp de 5 minute, apoi clateste-te. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, foloseste impreuna cu tratamentele complementare ALAMA Liss.

Parul ondulat – Masca de par JOC CARE CURL Reviving

Esti in cautarea unui tratament specific ingrijirii parului ondulat? Atunci ai nevoie de masca de par JOC CARE CURL Reviving. Acest produs confera definire si disciplineaza buclele fara sa le incarce. Extractul din trandafiri este bogat in acizi grasi esentiali, restructureaza firele de par si le confera elasticitate. Buclele cu structura groasa, uscata si cu tendinta de electrizare devin mai catifelate si mai usor de coafat inca de la prima aplicare, asa ca vei incepe ziua cu bine.

Mai mult de atat, extractul din Iris Florentina are proprietati revitalizante excelente si efect anti imbatranire, ceea ce ajuta si confera sustinere podoabei capilare. Astfel cositele tale vor avea un aspect mai sanatos, iar buclele vor fi elastice si bine definite.

Aplica masca pe parul spalat, dupa care maseaza delicat si las-o sa actioneze cateva minute. Clateste cu apa din abundenta la final.

Parul vopsit – masca- tratament LOREAL KERASTASE REFLECTION CHROMATIQUE

Parul vopsit are nevoie de o atentie deosebita daca vrei sa isi pastreze stralucirea si intensitatea culorii mai mult timp. Include in ritualul tau de ingrijire masca- tratament LOREAL KERASTASE REFLECTION CHROMATIQUE, un produs cu efect de protectie multipla. Produsul are la baza tehnologia System Capture Advanced, astfel ca nuanta podoabei tale capilare va radia de frumusete. Mai mult de atat, poti folosi acest produs de ingrijire si daca ai parul suvitat.

Pentru utilizare, se aplica masca pe parul spalat si umed, dupa care se distribuie si se maseaza pe lungimi si pe varfuri. Se lasa sa actioneze 2-3 minute, apoi se clateste bine.

Parul tern – masca de par cu efect de stralucire APHRODITE

Daca ai observat in ultima perioada ca podoaba ta capilara si-a pierdut vitalitatea si stralucirea, ia masurile necesare. Introdu in ritualul tau beauty o masca de par cu efect hidratant si de stralucire. Mizeaza pe un produs din gama APHRODITE pentru ca are la baza o formula fara silicon si confera hidratare parului, datorita uleiurilor Abisinian si de Argan si Acidului Hialuronic. In plus, are un continut natural de ulei de masline organic de 97.7%, care este originar din insula Creta.
Masca hidratanta cu efect de stralucire Aphrodite combina tehnologia de ultima ora a ingredientelor naturale cu uleiul de masline, pentru a restabili stralucirea naturala a parului. Uleiurile regenerante de masline, de Abyssinian si de avocado hranesc in profunzime si imbunatatesc elasticitatea parului, in timp ce acidul hialuronic, cheratina vegetala si aloe vera mentin hidratarea si ofera catifelare firelor de par.

Inca o veste buna este ca acest produs nu are pe lista de ingrediente parabeni, siliconi, propilen glicol, ulei mineral/parafina,alergeni, ftalati, coloranti artificiali, alcool, etanolamina si OMG.

Aplica masca-tratament pe parul curat, umed si las-o sa actioneze timp de 5-10 minute, apoi clateste bine.

Introdu in ritualul de ingrijire masca de par care ti se potriveste si vei uita de toate toate problemele cu care te confruntai pana acum.

Foto: pexels.com

Afectiuni si tratamente
Tags: ingrijirea paruluipar uscatparabeniulei de masline
Leave a Comment