X

Slabeste mai repede cu aceste trucuri simple

Slabeste mai repede poate fi deviza oricarei femei care isi doreste cu adevarat sa piarda rapid in greutate, mai ales cand nu este vorba de prea multe kilograme in plus.

Special pentru tine, am pus la cale o mica lista cu „trucuri culinare”, pentru a-ti arata concret ce poti schimba, pentru a avea mai multa eficienta. Cel putin atunci cand vine vorba de diete.

 

Slabeste mai repede, inlocuind aceste alimente:

A. Serbet in loc de inghetata. Savurosul desert rece poate fi inlocuit cu serbetul, atat timp cat vrei sa mai scapi de niste calorii. Asa ca, ce ar fi sa serveti o portie de serbet ( de aprox 150 g) care va avea 140 de calorii, comparativ cu cele 230 ale inghetatei?

B. Turta dulce in loc de ciocolata. Stim, cu toate iubiti ciocolata, dar daca vrei sa pierzi in greutate trebuie sa o inlocuiesti. Slabeste mai repede mancand turta dulce cu scortioara, o adevarata bunatate. Turta dulce are in jur de 230 de calorii la o portie, pe cand ciocolata poate ajunge pana la 540 de calorii…Fa tu calculul

C. Ton in suc propriu in loc de ton in ulei. Cand te grabesti, o salata de ton cu porumb poate fi alegerea perfecta. Un mic truc ar fi sa inlocuiesti tonul in ulei cu cel in suc propriu. Poate nu ti se va parea la fel de savuros la inceput, dar poti sa fii sigura ca merita incercat. Tonul in suc propriu are vreo 90 de calorii, pe langa cele 200 de calorii regasite in cel in ulei…

D. Popcorn in loc de alune prajite. Da, un mix de fistic, caju si migdale prajite poate fi delicios, dar clar este o gustare super calorica. Si sigur nu vrei asta cand tii dieta. Asa ca opteaza pentru o portie de popcorn simplu, diferenta de calorii este majora. O portie de floricele simple are in jur de 50 de calorii, pa langa cele 500 ale alunelor prajite.

E. Fructe in loc de prajituri. Slabeste mai rapid mancand fructe, ca desert. Au mult mai putin zahar, te vor ajuta sa te mentii mai sanatoasa si nu te vei ingrasa. O portie de prajituri poate ajunge pana la 400-500 de calorii, pe langa cele 60 de calorii (in medie) ale fructelor.

F. Fulgi de ovaz in loc de cei cu zahar. Acele cereale pline de „fructe confiate” si musli sunt pline de zahar, asa ca alege-le pe cele traditionale, de ovaz. In fulgii de ovaz poti pune ce fructe doresti si tot vei avea parte de mai putine calorii. O portie de cereale cu zahar are aproape 400 de calorii, pe langa cele mai putin de 200, compusa din fulgi de ovaz.

G. Chipsuri din legume in loc de cei din cartofi. Se pare ca au intrat si pe piata noastra chipsurile din legume, mult mai sanatoase decat cele din cartofi. Mai ales daca le vei cumpara de la plafar, asa ca nu te sfii sa le inlocuiesti. O portie de chipsuri normale are 530 de calorii, fata de cele 220 de calorii ale celor din legume.

Slabeste mai repede – alte trucuri utile

Daca chiar vrei sa slabesti rapid, nu uita ca cea mai buna metoda este o dieta sanatoasa si putin sport zilnic, chiar si 30 de minute sunt utile.

Asa ca nu neglija sa mananci sanatos, cu multe fructe si legume, iar trupul tau va arata cu totul altfel, vei fi uimita de rezultate.

 

 

 

 

Ajutor slabire
Tags: slabeste mai repedetrucuri slabit
Leave a Comment