X

Primul examen important din viata copilului – cum sa il ajuti?

Fara doar si poate ca primul examen important din viata copilului este examenul de evaluare nationala, asa ca este esential sa fii langa el. Si cel mai bine ar fi sa-l sustii din plin!

Cum ai putea face acest lucru? Iti prezentam un ghid complet de pregatire la limba romana – gramatica – pentru promovarea cu 10 a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a.

Noua culegere ‘Gramatica – Fise de lucru pentru clasa a VIII-a’ – editie revizuita si actualizata conform noii programe scolare este instrumentul practic de lucru care:

Primul examen important din viata copilului – limba romana

Exercitiile cuprinse in lucrare constituie un ghid practic cu informatii actualizate privind rezolvarea subiecului I, punctul B din foaia de examen. Desigur, ele dezvolta si cursivitatea in exprimare necesara la rezolvarea tuturor tipurilor de exercitii din cadrul probei de Limba si Literatura Romana, Evaluarea Nationala.

Lucrarea cuprinde:

Formatul lucrarii permite:

Comanda-i acum copilului tau exemplarul de culegere! Inca mai are timp pentru o recapitulare serioasa a materiei de gimnaziu si de fixarea materiei de clasa a VIII-a, ceruta si ea la examen, detalii AICI >>>

Noutati
Tags: primul examen evaluarea nationalaprimul examen important
Leave a Comment