X

Cel mic intra in clasa pregatitoare? Cum il poti ajuta

Cel mic se pregateste sa mearga la scoala si nu stii cum sa-l ajuti? In acest scop, va propunem cel mai nou instrument pentru antrenamentul copiilor care intra acum in clasa pregatitoare: „Teste distractive pentru clasa pregatitoare – Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului”.

Intrarea in clasa pregatitoare, presupune un antrenament special care:

Cel mic se pregateste de clasa pregatitoare – fii alaturi de el!

„Teste distractive pentru clasa pregatitoare – Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului” este solutia oferita acum de doamnele profesoare Irina Grigoras si Simona Todoran impreuna cu un grup de profesori si invatatori experimentati.

Testele distractive prezinta urmatoarele caracteristici:

Comunicarea perfecta in limba materna sau cum sa vorbim si sa scriem corect

Este un prim obiectiv pe care si-l propune culegerea de teste distractive care -l ajuta pe copil, mai in gluma, mai in serios, sa se familiarizeze cu cerintele scolare.

Culegerea noastra de teste distractive va pune acum la dispozitie, pentru aprofundarea cunostintelor de matematica si mediu:

Lucrarea constituie un suport solid pentru insusirea, fixarea si aprofundarea notiunilor primite la clasa, la disciplinele Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului.

Comandati acum culegerea de teste distractive care ajuta copiii sa aiba o trecere lina si placuta de la viata de gradinita, la cea scolara – moment esential in dezvoltarea lor!

Noutati
Tags: clasa pregatitoareclasa pregatitoare limba romanaclasa pregatitoare matematicateste clasa pregatitoare
Leave a Comment