X

Trei metode simple de prevenire a cancerului de san

Da, din fericire exista metode simple de prevenire a cancerului de san. Iar in ziua de astazi, cand rata bolilor canceroase creste alarmant, este cea mai buna veste.

Evident ca aceasta boala apare ca urmare a unui mod de viata defectuos. Stresul, dieta zilnica, lipsa de miscare si gandirea negativa nu fac decat sa hraneasca celulele canceroase. Desigur ca pot exista si alti factori. Dar de cele mai multe ori boala canceroasa apare ca urmare a cauzelor mentionate mai sus. Tot mai multi cercetatori sustin ca stresul pare a fi factorul decisiv atunci cand vorbim despre aceasta maladie.

Asa ca inainte de a te sacrifica la acel loc de munca neplacut gandeste-te de 2 ori. Sanatatea mentala este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand vorbim despre metodele simple de prevenire a cancerului de san.

Esti gata sa afli cum poti sa ai o viata mai sanatoasa?

Metode de prevenire a cancerului de san. Poate fi mai simplu decat crezi!

Stiai ca doar 15% dintre persoanele care dezvolta cancer de san au avut cazuri similare in familie? Stim, nu suna tocmai bine, dar tocmai de aceea trebuie sa vedem ce putem face. Daca 85% din cazuri nu sunt genetice inseamna ca sunt produse de alti factori. Exact ceea ce vorbeam mai devreme, alimentele cancerigene si stresul sunt, in realitate, principalii factori.

Mai mult decat atat, un studiu realizat de Universitatea Columbia a aratat ca 95% din cazurile de cancer sunt cauzate de acumularea toxinelor si o dieta nesanatoasa. Te pune putin pe ganduri, nu-i asa?

Tocmai de aceea primul sfat este sa „aderi” la obiceiuri sanatoase. Fumatul, mancarea de tip junk-food, alcoolul in exces, dulciurile si sucurile carbogazoase fac parte din aceasta problema. Asa ca incepe prin a elimina zaharul din dieta zilnica, mananca mai multe fructe si legume, alege proteine calitative si grasimi sanatoase. Bea mai rar alcool si opteaza pentru vin, daca vrei sa savurezi o bautura.

Alimente anti-cancer. Capsune, rosii si morcovi

Capsune. Nu uita ca aceste micute si delicioase fructe au rolul de a te feri. Capsunele incetinesc cresterea celulelor canceroase. Mai previn si bolile de inima, precum si inflamatiile, pierderile de memorie si luarea in greutate. Capsunele au un efect miraculos pentru sanatate, iar alaturi de fructele de padure ( zmeura, afine, goji) ar trebui consumate cu regularitate. Nu uita sa le introduci in dieta ta curenta, abunda in antioxidanti, minerale si vitamine, dar si fibre.

Spanac. O planta firava la prima vedere, dar care te poate ajuta cu atatea lucruri incat ai ramane surprinsa…Bogata in vitamine, minerale si Omega 3, asa ca vei fi mai puternica ca oricand…lista completa de alimente aici >>>

Metode de prevenire a cancerului de san. Expunerea mai scazuta la toxine

Si cand ne referim la toxine nu ne gandim doar la dieta. Este vorba si despre expunerea la Wi-Fi, obiceiul de a sta tot timpul cu telefonul in mana si altele similare. Asa ca incearca sa stai mai departe de tehnologie si radiatii ori de cate ori ai ocazia. Nu dormi in aceeasi camera cu calcutorul si nu lasa telefonul langa capul tau.

Fa cat mai des cure de eliminare a toxinelor, clisme, cure cu sucuri de legume sau detoxifieri ghidate de profesionisti. Organele interne au nevoie de purificari cat mai des. Stim ca pare incomod la prima vedere, dar altfel nu ne vom putea bucura de o viata echilibrata si armonioasa…Cancerul devine unul dintre principalii ucigasi la nivel global, asa ca nu mai este timp de pierdut. Este necesar sa facem anumite schimbari incepand chiar de astazi.

Al treilea sfat este legat de contraceptive. Numeroase studii arata ca aceste contraceptive orale sunt considerate cancerigene chiar si de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS)! Asa ca alege alta metoda de prevenire a unei sarcini nedorite, fara sa fie nevoie sa iti pui sanatatea in pericol. Un studiu al „American Association for Cancer Research” a aratat ca femeile care iau astfel de pastile cresc cu pana la 50% sansele de a se imbolnavi de cancer…

Tutunul, alcoolul si expunerea la substante chimice toxice (plutoniu, benzina, etc) sunt alti factori care pot declansa maladia.

Din fericire, un lucru este cert: omenirea se confrunta cu o boala care poate fi prevenita, in cele mai multe cazuri. Daca ne intoarcem putin la origini si invatam sa ne bucuram de viata este foarte probabil sa evitam astfel de boli cronice.

Sursa: thetruthaboutcancer.com

Afectiuni si tratamente
Tags: cancer de san contracepticecancer de san contraceptivecancer de san dietaMetode de prevenire a cancerului de sanprevenire cancer de san
Leave a Comment