X

Moduri de gandire de care sa scapi ACUM pentru o viata fericita!

Daca si tu vrei sa iti schimbi viata, nu uita ca va fi nevoie sa modifici anumite moduri de gandire. Fara doar si poate ceea ce am invatat inca de mici ne ghideaza si acum.

Gandurile, modul de a actiona, felul in care relationezi cu restul, toate spun ceva despre tine. Asa ca este cea mai buna idee sa incepi sa descifrezi aceste tipare. Nu de alta, dar aceste moduri de gandire iti dirijeaza viata, fara doar si poate. Iar daca ceea ce ai obtinut pana acum nu este tocmai ceea ce voiai, poate ar fi cazul sa faci o schimbare.

Marii oameni de afaceri, dar si psihologii sunt de parere ca aceste ganduri si tipare sunt raspunzatoare de esec si succes. Esti gata sa afli mai multe despre tine?

Moduri de gandire pe care o sa le vrei uitate

Ei bine, atunci haide sa incepem cu inceputul. Dr. Bruce Lipton, un renumit om de stiinta care studiaza mintea umana de foarte multi ani afirma ca 95% dintre memoriile, gandurile si credintele tale vin din subconstient. De aceea este atat de usor sa ramanem in trecut, gandindu-ne constant la ceea ce ar fi putut sa se intample.

Practic, retraim la nesfarsit, in diverse moduri, ceea ce deja s-a petrecut. Cat de sanatos poate fi acest comportament pentru mintea noastra?! Toata lumea mai face acest lucru… Dar tine minte ca oamenii de succes au invatat cat de important este sa te focusezi asupra gandurilor pozitive si sa repeti in mintea ta lucrurile pe care ti le doresti, pana reusesti sa schimbi „scenariile” actuale.

Iar acest comportament functioneaza de minune. Trebuie doar sa „vorbesti” limba subconstientului, adica sa iti schimbi obiceiurile. Daca vrei sa ai incredere in tine, incepe sa-ti repeti acest lucru si sa simti ca asa este si subconstientul va intelege, in cele din urma. Ceea ce inseamna ca situatiile de viata se vor schimba atunci cand ai incredere ca meriti o viata mai buna, conditii mai fericite, etc. Da, este vorba despre legea atractiei despre care am mai discutat si care functioneaza de minune.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile…mai multe despre legea atractiei aici >>>

Moduri de gandire – gandeste-te la viitor, dar stai in prezent

Desigur ca este bine sa te gandesti ca intr-o zi vei calatori in acea tara exotica sau ca vei avea bani mai multi, un job mai placut, etc. Problema este sa nu faci doar asta. Exista multi oameni pentru care intreaga lor viata este doar o serie de asteptari. Practic nu se bucura de viata, ci asteapta mereu ca ceva mai bun sa se petreaca. Evident ca in acest mod nu vei ajunge sa te bucuri plenar de nimic.

Si ce crezi? La un moment dat vei ajunge batran si nu vei sti ce s-a petrecut cu tine. Asa ca cea mai buna metoda de a atrage ceva bun in viata ta este sa te simti bine si acum. Chiar in aceasta clipa. Opreste-te si multumeste pentru ceea ce ai. Fa-ti o bucurie, bea o cafea buna, iesi la o plimbare. Fa o lista cu toate lucrurile pentru care esti recunoscatoare.

Starea ta de spirit se va schimba, iar tu vei atrage si mai multe lucruri pentru care sa fii recunoscatoare. Este important sa te bucuri si sa te simti bine chiar acum. Bineinteles ca nu poti forta nimic, va trebui sa ai rabdare pana cand vechiul mod de gandire va fi inlocuit. Mintea ta reactioneaza la modul in cate te simti, nu face diferenta intre trecut si viitor. Tocmai de aceea este important sa-ti imaginezi ca ai deja ceea ce iti doresti si sa te simti bucuroasa.

Tocmai de aceea inchide ochii pentru 10 minute in fiecare zi si imagineaza-ti ca deja s-a petrecut ceea ce iti doresti. Simte cu adevarat ca asa este, imagineaza-ti ce ai face, cum ai reactiona, cum te-ai comporta.

Moduri de gandire. Cand esti in prezent, lasa indoielile la o parte!

Cum se traduce acest lucru? Stii acea voce care iti zice ca nu poti face un lucru sau ca sigur nu ai cum sa reusesti? Trebuie anihilata, cat mai repede. Cum procedezi? De fiecare data cand auzi un gand negativ in mintea ta, lasa-l sa fie. Dupa un minut in care esti linistita, inlocuieste-l cu unul pozitiv. “Pot face acest lucru” sau “merit sa merg acolo”, etc. Sigur ai prins ideea, repeta de multe ori ce vrei sa obtii sau sa faci si simte-te deja fericita.

Este bine sa repeti de zeci de ori pe zi, in special atunci cand vrei sa schimbi ceva repede. De exemplu, poti multumi de zeci de ori zilnic pentru noul tau job minunat sau pentru relatia de iubire pe care o ai. Vei incepe sa simti aceste lucruri si in inima ta, iar atunci magia se va petrece.

Cu alte cuvinte, nu lasa gandurile negative sa te influenteze, incearca sa le ignori si sa le schimbi, pe cat posibil. Este mai simplu decat credeai…Succes!

Noutati
Tags: cum sa schimbi modul de gandirelegea atractieiModuri de gandire
Leave a Comment