X

Magazin online – lucreaza de acasa, la propria ta afacere!

Un magazin online poate fi cea mai buna idee, iar tu vei fi propriul stapan. Iar daca ai bani de investit si o idee profitabila, chiar si in vreme de criza, poate ca nu ar fi rau sa incerci. Este un moment propice pentru mediul online, in special din cauza situatiei provocate de Coronavirus si restrictiile aparute.

Asa ca un magazin online te poate salva. Ai avea mai mult timp pentru cei dragi si nu va mai fi nevoie sa mergi zi de zi, la munca. Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata.

Prin intermediul unor instrumente pe care Google ti le pune gratuit la dispozitie vei reusi rapid. Ti-am trezit interesul? Mai multe detalii iti va oferi CD-ul Magazin Online – cum sa pornesti propria ta afacere online >>>

Magazin online – ai o idee profitabila?

Pentru un start reusit este necesar sa testezi reactia potentialilor consumatori, sa simulezi vanzari cap-coada si sa verifici astfel eficienta procesului de lucru si sa optimizezi fiecare etapa a tranzactiei.

Cu alte cuvinte, vei putea sa iti inscrii inca de la inceput afacerea pe un traseu optim. Asa ca ar fi bine sa incepi deja sa te documentezi, in special daca ai mai mult timp la dispozitie acum. Dar ca sa reusesti este necesar sa stii care sunt cele 4 semne clare care iti arata ca, poate, NU e momentul sa iti deschizi un magazin online.

De asemenea, este esential de inteles care sunt cele 10 avantaje imbatabile ale unui magazin online fata de unul traditional. Este si cazul sa intelegi ce instrumente iti ofera Google pentru a sti daca produsul/serviciul tau are sanse reale de succes.

Trebuie sa stii si care sunt cei 5 factori de care esti OBLIGAT sa tii cont atunci cand iti alegi un nume de domeniu sau care sunt punctele forte ale principalelor platforme de eCommerce, detalii aici >>>

Magazin online – ce trebuie sa intelegi inainte de a demara procesul?

De ce este vital sa te concentrezi pe continut? Cum il ajuti pe vizitator sa cumpere cat mai usor? Care este principala problema cu care se confrunta eCommerce-ul in Romania? Care sunt cele 6 lucruri pe care trebuie sa le verifici inainte de lansarea efectiva a magazinului online?

Vei gasi raspunsul la intrebarile tale imediat ce vei comanda CD-ul Magazin Online – cum sa pornesti propria ta afacere online.

Vei intelege si cum folosesti Google Analytics pentru a masura vanzarile si conversiile si care sunt cele mai bune metode pentru a-ti promova magazinul, atat online cat si offline. Alt subiect interesant este cum poti sa te plasezi inaintea concurentei in motoarele de cautare sau de ce sunt campaniile de emailing atat de eficiente in generarea de vanzari.

Promovarea pe retelele de socializare si totul despre livrarea comenzilor sunt alte subiecte pe care le vei intelege mult mai bine.

Succesul unui magazin online se masoara in conversii, respectiv vanzari. Invata cum sa le oferi clientilor tai o experienta placuta de navigare si ca ii indrumi sa parcurga rapid si simplu toti pasii necesari unei achizitii online.

CD-ul Magazin Online – cum sa pornesti propria ta afacere online iti arata cum sa faci aceste lucruri rapid si in mod profesionist >>>

Noutati
Tags: afacere magazin onlineMagazin onlinemagazinul online
Leave a Comment