X

De ce sa cumperi un brad artificial?

De ce sa cumperi un brad artificial, care sunt motivele care te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie? Ei bine, despre aceasta vom discuta in cele ce urmeaza. Poate ca si tu esti pe ganduri si nu stii ce sa faci cu ocazia sarbatorilor.

Este cel mai bun moment sa te gandesti de 2 ori inainte de a merge pe mana „traditiei”. Si nu ne intelege gresit, nu spunem ca traditiile nu sunt bune sau nu ar trebui respectate…Dar oare taiatul a mii de brazi tineri, doar pentru o placere egoista de moment, sa fie cea mai buna idee?

Poate ca ar trebui sa gasesti tu raspunsul la aceasta intrebare…Dar pentru a veni in ajutorul tau, o sa iti prezentam cateva argumente.
De ce sa alegi un brad artificial? Pentru ca sunt nenumarate motive pentru care aceasta poate fi o idee de nota 10. Si un exemplu demn de urmat pentru micutii tai.

De ce sa cumperi un brad artificial – motive „de bun simt”

Faci o fapta buna. Si devii un exemplu demn de urmat pentru copiii tai. Care cu siguranta vor invata sa respecte natura. Chiar crezi ca taiatul unui copac ii va face oameni mai buni sau mai traditionalisti?! Nici vorba. Ce ar fi sa invatam sa ne traim vietile in functie de ceea ce ne dorim cu adevarat? Si sa respectam doar acele traditii care ne ajuta sa fim mai intelepti si care rezoneaza cu personalitatea noastra.

Invata-i pe cei mici sa se bucure de copaci atunci cand ies in natura, nu in casa…Plus ca cine vrea atata mizerie?! Stii ce se intampla in cateva zile dupa ce bradul incepe sa se usuce. Un brad artificial te scuteste de acest stres.

Arata mai bine. Serios, de cele mai multe ori. Are crengi dese, este vesnic verde, poti alege exact dimensiunea pe care ti-o doresti si iti va ramane ani buni. Asa ca pregateste-te sa ai in fiecare an ce brad vrei tu. Plus ca singura ta investitie va fi in globuri. Asta daca iti doresti sa schimbi culoarea mai des. Asa ca vei economisi o gramada de bani.

Aspectul financiar. Ca tot am mentionat mai devreme. Iti dai seama ca in acest fel iti vor ramane mai multi bani pentru cadouri si alte necesitati. Pentru ca un brad cu adevarat frumos si natural nu este deloc ieftin. Asa ca sens are sa incurajezi acest obicei care nu face altceva decat sa ne lase fara paduri?! Daca vrei un brad natural, ce ar fi sa cumperi unul in ghiveci? Acela dureaza mult si ce crezi, il poti planta ulterior. Este de departe cel mai bun compromis.

De ce sa cumperi un brad artificial – pentru ca nu vrei sa faci curat toata ziua!

Ai chef sa aspiri de Craciun si Revelion? Ne gandeam noi ca aspiratorul nu este neaparat pe lista ta de activitati. Un brad artificial se monteaza usor, este ieftin si ocupa foarte putin loc! Daca ai un buget mai generos, poti cumpara un brad artificial ecologic, ceea ce este si mai bine.

Un brad artificial se poate instala imediat, asa ca nu este cazul sa mai aloci foarte mult timp acestei activitati.

Il vei pastra multi ani. Ceea ce inseamna ca este o investitie foarte buna, in sensul ca aloci o data un buget, dupa care nu trebuie sa-ti mai faci griji, ani de zile. Ce poate fi mai bine decat sa alegi exact ce iti place si sa nu fie nici prea scump?

Toate dimensiunile sunt disponibile. Asa ca trebuie sa te gandesti exact cum ai vrea sa fie cel pe care ti-l doresti. Din fericire, exista toate dimensiunile, asa ca poti avea chiar 2 brazi, daca vrei. Iar cei care vin in dimensiuni mici sunt absolut perfecti pentru o camera obisnuita.

Speram ca te-am ajutat sa iei o decizie mai inteleapta. Nu te lasa ghidata dupa parerile celor din jur si alege ce iti place. Apropo, sa stii ca de Craciun nu este obligatoriu sa mananci sarmale, salata de boeuf si friptura de porc daca nu vrei…Si nu, acest meniu nu are nicio legatura cu spiritualitatea sau nasterea lui Iisus. Asa ca alege ce iti place si organizeaza sarbatorile dupa bunul tau plac si a celor din jur.

Noutati
Tags: brad artificial de craciuncumpara brad artificialDe ce sa cumperi un brad artificial
Leave a Comment