X

Bautura minune care diminueaza durerile

Tu stii care este bautura minune care diminueaza durerile si este la indemana oricui? Daca inca nu ai aflat, poate ar fi timpul sa o faci, iar in acest fel vei trai o adevarata revelatie. Nu de alta, dar aceasta bautura chiar are puteri nebanuite. Si poate fi eficienta in nenumarate cazuri.

Multi spun ca poate vindeca si cancerul, iar pacientii stau ca marturie in acest sens. Abunda in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine. Asa ca nici nu este de mirare ca bautura minune care diminuneaza durerile este atat de apreciata. In special ca poate preveni si vindeca multe altele.

Este supranumita „Miracle Drink” de catre occidentali, iar asiaticii o consuma de mult timp pentru pastrarea unei stari optime de sanatate.

Ai nevoie doar de 3 ingrediente pentru a o prepara si ai face bine sa consumi aceasta bautura miraculoasa cat mai des. Haide sa vedem despre ce este vorba.

Bautura minune care diminueaza durerile – iata cum se prepara

Pentru ca am precizat ca este necesar sa ai doar 3 ingrediente pentru a o prepara, ne pregatim sa-ti prezentam o reteta super simpla. Asadar, pregateste-te sa faci un drum la piata si sa cumperi: sfecla, morcovi si mere romanesti, daca se poate.

Pentru a prepara bautura este nevoie de:

Vei curata si felia toate ingredientele si le vei pune in storcatorul de fructe (juicer). Amesteca bine si bucura-te de cea mai sanatoasa bautura. Incepe dimineata in acest mod, in special in weekend, cand ai mai mult timp.

Miracle Drink” are nenumarate efecte benefice:

Iar acestea sunt doar cateva dintre beneficii. Sfecla este un aliment de exceptie, asa ca asigura-te ca o consumi mai des, in cat mai multe retete.

Bautura minune care diminuneaza durerile – un pahar pe zi

Asa ar trebui sa procedezi, in special daca te confrunti cu dureri de cap, stii ca ai nevoie de o detoxifiere si/sau vrei sa slabesti. Desigur ca sucul acesta ar trebui consumat regulat, macar 2 saptamani, pentru a beneficia de cele mai rapide si eficiente efecte.

Ce alte efecte mai are sfecla rosie asupra organismului tau?

Nu ingrasa. Poti manca sau bea suc de sfecla linistita, avand in vedere ca acesta nu te va face sa te ingrasi. Are putine calorii si imbunatateste metabolismul. Are doar 40 de calorii la suta de grame, asa ca o poti consuma in voie.

Sustine efortul si activitatile sportive. Fie ca esti sau nu o persoana activa, ar fi bine sa introduci acest aliment magic in viata ta. Sfecla rosie promoveaza sanatatea inimii si intareste musculatura. Tocmai de aceea este recomandata pentru cei care vor sa faca performanta sportiva…citeste totul despre sfecla rosie aici >>>

Afectiuni si tratamente
Tags: bautura dureriBautura minune care diminueaza durerilebautura minune care vindeca durerile
Leave a Comment