X

Exercitii fitness acasa si mancare vegana. Cum a slabit la 86 de ani peste 50 de kilograme!

Dupa ce vei citi aceasta poveste iti vei da seama ca nu ai nicio scuza, iar daca vrei sa slabesti poti face exercitii fitness acasa si…poti trece la veganism. Asa a facut o bunicuta in varsta de 86 de ani pentru a slabi 54 de kilograme. Satula de kilogramele in plus care ii faceau viata un calvar, femeia si-a propus sa slabeasca intr-un mod sanatos. Plimbandu-se toata ziua prin casa si renuntand la mancarea grasa.

Jessica Slaughter si-a dat seama ca vrea o schimbare, asa ca americanca originara din Missouri are o poveste incredibila pentru tine. Voia sa fie in forma si sa devina cat mai sanatoasa, asa ca, fara sa se grabeasca, a trecut la fapte. Exercitii fitness acasa si mancare vegana, cheia reusitei pentru aceasta femeie. Asa ca nu subestima miscarea prin casa si mancarea sanatoasa. Vei ramane surprinsa unde te poate duce.

In acest mod, Jessica a devenit un model in ceea ce priveste determinarea si dorinta de a slabi.

Exercitii fitness acasa…adica plimbari cat este ziua de lunga!

Asa a reusit femeia sa sustina un nivel alert, in sensul ca la acel moment initial oricum nu putea face sport. Asa ca se plimba cat mai mult prin casa. Nu subestima aceasta activitate, chiar si in acest mod poti da jos kilogramele fara probleme!

Se saturase sa fie tachinata din pricina greutatii, asa ca a decis sa uite de mancarea nesanatoasa incepand propriul ei program de „exercitii fitness acasa.”

Cand a auzit ca risca sa faca diabet, lucrurile au luat o noua intorsatura. Doamna Slaughter a decis ca este momentul sa faca ceva. „Am inceput sa ma plimb prin casa, faceam cate 3.000 de pasi in fiecare dimineata”, a declarat pentru metro.co.uk.

Cand a vazut-o asa de motivata, nepoata femeii i-a facut cadou un aparat de contorizat pasii, pentru a fi mai usor. In acest mod, putea sa monitorizeze si bataile inimii si numarul de pasi efectuati, asa ca a mers mai departe. La propriu! Iar de atunci, totul este istorie.

In termeni de dieta, femeia a facut o schimbare radicala: a devenit vegana. Desi adora carnea si toata viata a consumat astfel de preparate, a decis ca este timpul pentru o schimbare radicala. Chiar daca ii este dor de mancarea cu carne, doamna Slaughter a declarat ca este mai puternica decat dorintele ei.

Exercitii fitness acasa si mancare sanatoasa! Ce manca femeia zilnic?

Fusese supraponderala inca din copilarie, asa ca sub deviza „niciodata nu este prea tarziu” a decis ca a venit momentul sa incheie aceasta etapa din viata ei.

„In fiecare dimineata mananc banane, portocale, struguri, cereale…si cam atat. Eram obeza si chiar nu imi doream sa-mi gasesc finalul in acest fel. Nu trebuie sa te grabesti, pur si simplu este indicat sa ai rabdare si sa faci o schimbare. Este o conceptie gresita faptul ca atunci cand esti batran trebuie sa nu mai traiesti si sa te astepti sa mori”, a tinut sa precizeze batranica in varsta de 86 de ani.

Considera ca misiunea ei este aceea de a-i inspira pe diabeticii de pretutindeni. Si a reusit sa faca asta. Dupa ce a slabit 54 de kilograme nu mai risca sa faca diabet. In special ca mananca sanatos, face exercitii fitness acasa sau… se plimba dintr-o camera in alta!

Sursa foto si articol: metro.co.uk

Sport si miscare
Tags: exercitii fitness acasamancare vegana slabitplimbari slabit
Leave a Comment