X

Curatarea colonului – cea mai simpla metoda!

Curatarea colonului este unul dintre cei mai importanti pasi, fie ca vrei sa slabesti sau pur si simplu sa elimini toxinele din corp. Daca citesti acest articol, probabil ca esti constienta de faptul ca purificarea colonului este vitala, pentru cei care vor sa fie sanatosi.

Ca sa nu mai zicem ca este una dintre cele mai bune metode de a preveni cancerul de colon, o forma teribila a maladiei. Asa dupa cum stii, multe boli pot fi prevenite si chiar vindecate prin metode naturiste. Tocmai de aceea curatarea colonului este esentiala! Plus ca te va ajuta sa scapi de cateva kilograme.

Multe boli pot fi inlaturate tocmai prin eliminarea mucusului, a fecalelor ramase in colon si a parazitilor din intestine. Asa ca este cazul sa stii cum poti face acest lucru intr-un mod facil.

Curatarea colonului – un proces mai simplu decat credeai

De-a lungul a 70 de ani, de exemplu, corpul nostru a procesat deja peste 100 de tone de mancare si 40.000 de litri de fluide! Tocmai de aceea este vitala eliminarea fecalelor cat mai repede, pentru ca aceste toxine sa nu ajunga in sange.

Semne ale blocajului intestinal

– constipatie frecventa
– diabet
– metabolism nefunctional
– probleme cu vazul si/sau auzul
– scadere sau luare in greutate
– probleme cu ficatul si rinichii
– afectiuni ale pielii, parului si ale unghiilor
– artrita
– cancer

Curatarea colonului are loc si cu ajutorul clismelor, este adevarat, dar din pacate nu este suficient. Si bineinteles ca ar fi indicat sa apelezi la un specialist, in aceasta situatie.

Curatarea colonului – iata cum se face

Va fi nevoie sa consumi intre 1-3 linguri de faina de seminte de in pe zi, timp de 3 saptamani. Dar asteapta-te la vindecari miraculoase, daca urmezi instructiunile cum trebuie.

Te va ajuta sa elimini mucusul, fecalele si parazitii responsabili de boli. Aceasta metoda te va ajuta sa arzi kilogramele in plus, iar colesterolul va scadea.

Curatarea colonului este utila in cazul celor care vor sa vindece:

– gastrita, afectiuni ale stomacului, ulcerul
– boli ale tractului urinar, infectii, cistita, etc
– greutatea in exces, afectiunile metabolice

Curatatea colonului – in loc de mic dejun vei consuma

– in prima saptamana: o lingura de faina de in si 100 ml chefir
– in a doua saptamana: 2 linguri de faina de in si 100 ml chefir
– in a treia saptamana: 3 linguri de faina de in si 150 de ml de chefir

Cumpara faina sau semintele de in de la plafar. Desigur ca poti rasni chiar la tine acasa semintele de in, pentru a obtine faina de in proaspata.

Nu uita sa consumi si 2 litri de apa pe zi si sa mananci sanatos in aceasta perioada, alege fructe si legume proaspete in fiecare zi!

 

Afectiuni si tratamente
Tags: curatarea colonuluiprevenire cancer colonseminte de in colon
Leave a Comment