Modalitati rapide de slabit acasa

Sedentarismul este „boala” secolului, mai ales in ultimii ani, care este urmata de o multitudine de consecinte negative asupra organismului uman. Tocmai de aceea una dintre aceste modalitati rapide de slabit acasa este miscarea.

Una dintre problemele prioritare in sanatatea publica este obezitatea. Obiceiurile alimentare nesanatoase, alimentatia cu mancaruri tip fast-food, dulciuri concentrate in zahar consumate in exces sunt principalii factori care duc la aparitia obezitatii. Printre alte motive se gasesc factorii neuropsihici, modificari ale glandei endocrine, cat si factorii ereditari.

Din fericire, exista nenumarate modalitati rapide de slabit acasa. In special daca acceptam ca dieta alimentara sanatoasa este vitala, in acest sens.

Aspectul principal care trebuie sa motiveze oamenii ce sufera de obezitate si kilogramele in plus este sanatatea. Aceste afectiuni au un efect negativ asupra organismului, pot contribui la aparitia unor boli si majoreaza riscul de mortalitate cardiovasculara.

Modalitati rapide de slabit acasa – detox si dieta

Din cauza lipsei de timp si a suprasolicitarilor deseori se intampla sa nu reusim sa ne ocupam de corpul nostru si de sanatatea noastra, dar acestea nu reprezinta scuze si putem opta pentru alternative mai rapide, care aduc rezultatele dorite. Primul lucru pe care trebuie obligatoriu sa-l faceti este adoptarea unui regim alimentar echilibrat, ulterior sa incercati metodele de mai jos, pentru a intelege care este cel potrivit.

O metoda de slabit naturala si rapida este detoxifierea. Acest proces permite eliminarea toxinelor si substantelor nocive din organism. Daca detoxifierea este efectuata corect, fara ,,fanatism”, atunci are efecte bune asupra organismului si va ajuta sa obtineti rezultatul dorit. Iar, daca este efectuata incorect, pe baza produselor necalitative, atunci poate fi un proces daunator pentru organism.

Exista mai multe retete si produse pentru detoxifiere din care poti alege. Initial, poti incepe prin a urma un regim alimentar bazat pe fructe si legume, sucuri sau ceaiuri. Fibrele sunt acele elemente care ajuta la detoxifierea organismului. Idei de detox alimentar AICI >>>

Modalitati rapide de slabit acasa – ceai verde

Cele mai bune ceaiuri de slabit au efecte benefice asupra metabolismului, sistemului nervos si a sistemului cardiovascular. Acestea ajuta eficient in procesul de slabit, mai ales cand vreti rezultate rapide, dar intr-un mod cat mai sanatos.

Printre diferitele tipuri de ceaiuri, ceaiul verde este considerat cel mai eficient pentru slabitul sanatos. Este bogat in substante cu efecte antioxidante, care contribuie la arderea grasimilor si la imbunatatirea metabolismului. Astfel, pe langa o alimentatie corecta, hidratare si activitati fizice, ceaiurile pentru slabit isi vor indeplini scopul mult mai rapid.

Mai multe modalitati de slabit si pe Mediafax >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *