Bolile de inima – iata cum le poti evita

Despre bolile de inima auzim vorbindu-se mereu, asa ca probabil stii deja cat sunt de periculoase. In special ca sunt principala cauza de mortalitate de pe glob.

Majoritatea oamenilor mor din pricina afectiunilor cardiace, iar pana acum tratamentele nu par sa aiba o rata de succes prea mare. Tocmai de aceea dorim sa-ti propunem sa ai o inima sanatoasa intr-un trup sanatos.

Da, este posibil, iar de acum incolo lucrurile vor sta mai simplu decat credeai. Practic, dorim sa-ti prezentam 55 de sfaturi si secrete de la specialisti despre stilul de viata care previne sau atenueaza bolile de inima.

Invata sa faci fata presiunilor la care orice boala a inimii te supune! Descopera lucrarea realizata de specialisti – Inima Sanatoasa in Corp Sanatos, detalii aici >>>

Bolile de inima – cum sa le previi in mod intelept

Descopera solutii pentru:

  • managementul proceselor in care inima are un rol determinant
  • un stil de viata sanatos, activ
  • tratamente alternative la medicatia alopata
  • stil alimentar sanatos
  • echilibrul emotional al inimii

Comanda acum exemplarul tau, pentru tine sau pentru cei dragi care au probleme cu inima, cu o REDUCERE de 60%, detalii AICI >>>

Tiroida disfunctionala – Recapata-ti bucuria de a trai!

Daca tiroida este cea care iti face probleme, afla ca viata continua si dupa ce ai descoperit ca tiroida ta functioneaza dupa bunul sau plac!

Lucrarea ‘Tiroida disfunctionala’ iti arata ca ai mai multe alternative de lupta cu boala. Te invata:

  • sa stii cu ce te lupti
  • sa ai incredere in recuperarea ta
  • sa iti doresti sa fii sanatos pentru a te bucura complet de viata.

Alege ce ti se pare ca ti se potriveste dintre zecile de informatii! Pot imblanzi boala si te ajuta sa te bucuri din nou de viata. In plus, il poate ajuta pe partenerul tau de viata sa cunoasca mai bine cu ce te confrunti, astfel in cat sa te inteleaga si sa te sprijine mai atent. Pentru tine sau pentru oricine crezi ca are nevoie de astfel de informatii. Este UNICA lucrare de tip ghid.

Comanda acum lucrarea pe CD Tiroida disfunctionala si descopera alte zeci de REDUCERI de pana la 60%, OFERTA noastra aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *