Abdomen plat in doar o saptamana! Ce trebuie sa faci

Daca si tu ai vrea sa ai un abdomen plat, este cazul sa afli cateva mici secrete. Desigur ca va fi nevoie de efort in acest sens, dar cu siguranta te vor multumi rezultatele ulterioare.

In primul rand, este imperios necesar sa mananci corect pentru a avea un abdomen plat. De asemenea, un pahar de apa plata baut pe stomacul gol (sau chiar mai multe) te poate ajuta enorm. Vei elibera cu succes toxinele, iar trupul tau se va remodela de la sine. Evident, pentru a-l ajuta este necesar sa faci miscare.

Asa ca activitatile fizice vor fi incurajate si chiar recomandate in tot acest interval. Pentru a te mentine in forma, va fi necesar sa alegi un sport, sa mananci corect si sa nu faci excese, de nicio culoare.

Dar despre toate acestea si multe altele, in cele ce urmeaza.

Abdomen plat – rezultate rapide si eficiente

Incepe sa bei apa pe stomacul gol, asa cum ti-am sugerat in prima faza. Te va ajuta sa „pornesti” organismul dis-de-dimineata, iar toxinele vor fi eliminate cu succes. De asemenea, in acest fel vei avea un tranzit intestinal mai bun, asa ca nu vei mai suferi de constipatie sau alte afectiuni similare.

Nu uita totusi, sa nu bei apa imediat dupa masa. Afecteaza digestia, precum si sucurile gastrice, asa ca asteapta macar 15 minute pana sa bei apa sau un pahar de limonada. Desigur ca poti lua o inghititura de apa imediat dupa masa, dar nu mai mult!

Pentru a avea un abdomen plat, consuma doar bauturi naturale, renunta complet la sucurile carbogazoase si bucura-te mai des de un fresh de portocale, realizat chiar de tine.

Ceaiul verde incurajeaza arderile si ajuta la curatarea organismului, asa ca nu uita sa consumi o cana de ceai pe zi. Este indicat in loc de a doua cafea, pe care multi dintre noi o savureaza de dupa-amiaza.

Abdomen plat. De ce sa tii post si sa te culci mai devreme

Mai mult ca sigur ca ai auzit ca postul ajuta enorm in eliminarea si curatarea rezidurilor din organism. Desigur ca nu ne referim doar la postul negru – adica sa nu mananci nimic o zi intreaga. Dar cu siguranta poti elimina produsele animale din dieta, macar de 2 ori pe saptamana. Te va ajuta enorm, iar tu vei slabi in mod natural si eficient. Evident ca grasimea abdominala va fi eliminata, iar rezultatele pot fi vizibile chiar si intr-o saptamana.

Nu uita ca odihna este fundamentala in acest proces. Pentru ca organismul sa elimine in mod natural kilogramele in plus, are nevoie de somn. In acest mod, metabolismul va deveni mai eficient, asa ca procesul slabirii va fi grabit.

De asemenea, elimina din dieta fast-foodul, alimentele procesate, dulciurile, semi-preparatele, etc. Ai inteles ideea, adauga mai multe fructe si legume in dieta curenta. De asemenea, salatele de cruditati nu ar trebui sa lipseasca din alimentatie.

Alimente pentru un abdomen plat – ce sa consumi?

Avocado. Cel mai eficient intr-o cura de slabire. De  ce? Pentru ca are in compozitie grasimi vegetale, proteine si asigura acea stare de satietate dupa care tanjim. Nu uita ca avocado oxideaza usor, asa ca adauga suc de lamaie atunci cand vrei sa-l consumi. Desigur ca acest aliment ar trebui consumat in aceeasi zi. Nu lasa un avocado taiat pentru maine.

Cu ajutorul sau vei putea avea parte de un mic dejun senzational. Un avocado pasat, pe care il vei amesteca cu cateva felii de rosii si castraveti…mai multe alimente pentru un abdomen plat >>>

5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *