ADIO grasime abdominala! Sucul minune te va ajuta

Daca si tu vrei sa scapi de grasimea abdominala, avem vesti bune pentru tine. In ziua de astazi, de multe ori suntem tentati sa mancam prea mult. Sau facem alegeri culinare nefericite, care nu ne sustin starea de bine. Ba mai mult decat atat, nici macar nu ne ajuta sa ramanem in forma.

Asa ca, pentru a spune adio grasimii abdominale este necesar sa schimbam dieta. Atunci cand mananci in exces din ce nu trebuie vei remarca faptul ca se va depune unde nu vrei. In special in zona abdominala si a feselor, exact ce nu isi doreste nicio femeie.

Din fericire, exista o bautura minune care te va ajuta sa slabesti, dar cu o conditie: sa tii o dieta alimentara sanatoasa. Adica sa elimini alimentele „nefericite”, cele procesate sau de tip fast-food.

Grasimea abdominala – cum sa scapi de aceasta?

Ai nevoie de:

  • 2 portocale
  • 3 kiwi
  • 2 mango

Mod de preparare

Feliaza fructele si pune-le in juicer (storcator de fructe). Bucura-te de doua pahare de suc seara, cu 2 ore inainte de culcare. Va accentua arderile si te va ajuta sa elimini mai usor grasimile.

Grasime abdominala si dieta adecvata

Alimente care ard grasimea abdominala:

Apa. Sa incepem cu esentialul. Daca vrei sa declansezi arderea grasimilor, bea un pahar de apa inainte de fiecare masa, inclusiv dimineata, pe stomacul gol. In acest fel, vei stimula intens arderile. Un studiu american a aratat ca oamenii care au facut acest lucru minor au slabit cu pana la 13% mai mult decat restul. De asemenea, este indicat sa bei apa dupa 30 minute dupa masa. Altfel vei ingreuna digestia!

Fructe. Dar nu orice ce fel de fructe, ar trebui sa le alegi pe cele cu un continut glicemic scazut. Opteaza pentru pepene, grapefruit, mere, portocale, kiwi. Datorita faptului ca au in compozitie multe fibre, minerale si vitamine, vor favoriza digestia, iar tu te vei simti mai bine ca oricand. Vei avea un tranzit intestinal mai bun si nu vei retine apa. Inlatura gustarile si deserturile cu multe calorii si inlocuieste-le cu fructe.

Legume cu frunze verzi. Ne referim aici la: varza kale, salata verde, rucola sau spanac, etc. Adauga cate o salata de acest fel la fiecare masa si vei remarca diferenta in scurt timp. Poti pune si putin dressing facut din mustar si otet, iti vor placea cu siguranta aceste salate…mai multe alimente care ard grasimile >>>

Asadar, o dieta adecvata inseamna sa elimini alimentele nesanatoase si sa te bucuri mai mult de fructe, legume, cruditati, seminte, etc.

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *