Smoothie verde, de vara. Pentru mai multa energie!

Un smoothie verde poate fi cea mai buna idee in zilele calduroase care urmeaza. In sezonul cald tindem sa fim lipsiti de energie. Si nici nu este de mirare.

Atunci cand sunt mai bine de 30 de grade afara tinzi sa devii mai apatic. Asa ca un smoothie verde ti-ar putea da pofta de viata la care aspirai. Desigur ca exista mai multe retete in acest sens, dar astazi dorim sa te surprindem cu o reteta minunata si usor de realizat.

Merge de minune in diminetile in care te grabesti, dar si in cele de weekend. Este chiar si o gustare ideala, inainte de a merge la alergare sau la sala.

Haide sa vedem impreuna cum se prepara.

Smoothie verde – tu cum il prepari?

Stii deja ca exista nenumarate retete pentru smoothie si probabil ca le-ai selectat deja pe cele care iti plac cel mai mult. Astazi vorbim despre o reteta noua, care te va ajuta sa favorizezi pierderea kilogramelor in plus.

Iata cum se prepara:

– un castravete

– o mana de frunze de spanac

– 2 felii de ananas proaspat

– o cana cu apa de nuca de cocos/apa plata

– 2-3 frunze de menta

– o lingura de patrunjel macinat, iarba de grau. etc (ramane la alegerea ta)

Mod de preparare

Vei pune toate ingredientele in blender si le vei amesteca pana cand compozitia se va omogeniza. O sa iasa in jur de 2 cani de smoothie, asa ca poti sa bei si mai incolo. Daca il depozitezi la frigider, intr-un recipient din sticla, nu va reprezenta o problema. Totusi, bea acest smoothie in ziua in care a fost realizat, pentru a te bucura de o bautura proaspata.

Smoothie verde sau smoothie cu fructe de padure?

Se zice ca cele care contin fructe de padure confera energie si vitalitate din belsug. Desigur ca si acelea care abunda in vitamina C, ca cele cu mure, afine sau capsune sunt ideale.

Dar in ceea ce priveste nivelul de energie, va trebui sa te lamuresti singura. Fiecare om „functioneaza” altfel, asa ca doar tu poti spune care dintre aceste bauturi te poate ajuta mai mult.

Cel mai bine ar fi sa incerci si unul cu fructe de padure.

Inca o reteta de smoothie – pentru iubitorii de fructe, dar si pentru cei care vor sa se mentina in forma.

Fructe de padure si unt de arahide

o mana de fructe de padure

o banana

o mana de frunze de spanac

2 linguri de unt de arahide sau migdale

putina apa plata (daca este necesar)

Mod de preparare

Pune totul in blender si amesteca pana la omogenizare.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *