Copilul tau este olimpic? Iata cum sa-l sustii

Daca si copilul tau are rezultate foarte bune la scoala sau este olimpic, ar fi cazul sa-l sustii mai mult. In ce fel ai putea face acest lucru?

Ei bine, cea mai buna idee este de departe aceea de a-l ajuta sa devina mai bun, pe zi ce trece. Si mai motivat, pentru ca toti stim cat de repede isi pot pierde copiii interesul. Asa ca iti prezentam culegerea ideala pentru cele mai bune reusite ale copilului.

Ce contine aceasta culegere? Care este modul concret in care il ajuta pe copilul dvs.?

Lucrarea contine in total 30 de teste cu peste 500 de exercitii pentru clasa a IV-a tip concursurilor si olimpiadelor scolare de limba si literatura romana. Testele respecta intocmai materia studiata la clasa, detalii aici >>>

Culegerea ideala pentru concursuri si olimpiade la limba si literatura romana

Culegerea reprezinta un suport excelent, dar si distractiv totodata, in pregatirea corecta si eficienta la limba si literatura romana pentru concursurile si olimpiadele scolare.

Parcurgerea testelor il ajuta pe copilul dvs. sa-si fixeze perfect informatiile pentru a face fata cu succes acestor concursuri. El va exersa de placere exercitiile de literatura si gramatica si se va putea corecta cu ajutorul solutiilor de la finalul lucrarii.

In ziua de astazi a devenit extrem de important sa fim proactivi, asa ca nu uita sa-l inveti acelasi lucru si pe cel mic. Intr-o lume in care informatia este la putere si la indemana oricui ar fi bine sa profitam de acest privilegiu.

De ce ar trebui sa cumperi lucrarea despre care vorbim astazi?

Cinci lucruri pe care trebuie sa le retineti despre culegere:

  1. Lucrarea il incurajeaza pe copilul dvs. sa se implice mai mult in procesul de invatare, prin forte proprii, si sa pregateasca pentru Evaluarea Nationala de la finalul clasei a IV-a.
  2. Invatarea cu ajutorul testelor este de natura sa ii stimuleze interesul, facilitand trecerea de la o invatare mecanica (in clasa) la o invatare distractiva, centrata pe elementele esentiale ale materiei, detalii AICI >>>
  3. Testele respecta programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale.
  4. Lucrarea este completa pe partea de literatura si gramatica, nu exista aspect important din programa stabilita de MEN care sa nu fie abordat.
  5. Pe masura ce rezolva testele, copilul dvs. capata incredere in el si are siguranta reusitei la concursuri si olimpiade. El isi dezvolta abilitatea de a intelege exact cerintele si de a rezolva corect si fara ezitari testele.

Comandati chiar acum ‘Culegerea de teste rezolvate la Limba si Literatura Romana pentru concursuri scolare si olimpiade – clasa a IV-a’ >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *