Sistem imunitar perfect si stare de bine de invidiat! Cum este posibil?

Traim intr-o lume bolnava de stres, asa ca un sistem imunitar perfect pare un lucru aproape imposibil.

Zilnic ne consumam energia in activitati mai mult sau mai putin importante. Si apoi, intr-o zi nefasta, ne trezim bolnavi. Dezechilibrul s-a creat! Stii cum sa restabilesti usor fluxul energetic vital pentru a te reinsanatosi?

Pune-ti o pereche de cercei si creaza un sistem imunitar perfect si o stare de bine deosebita. Cercei inteligenti a caror actiune se desfasoara asupra centrilor energetici aflati pe lobul urechii determina:

cresterea energiei organelor interne

echilibrarea energetica stanga-dreapta

imbunatatirea vederii, detalii aici >>>

cresterea imunitatii

scaderea spectaculoasa a nivelului de stres.

Sistem imunitar perfect – ce trebuie sa faci?

Cerceii medicali sunt dispozitive electronice care combina principiile medicinei alternative orientale (acupunctura) cu principiile biorezonantei magnetice. Ei sunt dispozitive care contin plasturi electromagnetici de tip bio-cip (PEM), caracterizati prin frecvente de rezonanta specifice. Se fixeaza prin surub deasupra punctelor electrodermale active pe lobul urechii si actioneaza ca un ac de acupunctura inteligent.

Activarea dispozitivului se realizeaza in functie de bioritmul fiecarui organism care-l testeaza, in momentul in care dezechilibrul energetic apare si dureaza exact atat timp cat acesta exista. Nu necesita alta sursa de alimentare electrica (baterie sau acumulator). În momentul in care echilibru s-a realizat, aparatul isi pierde sursa de putere si se inchide.

Cu alte cuvinte, tot ce ai de facut este sa porti acesti cercei! Nimic mai simplu si mai usor pentru ca:

starea ta de sanatate sa se imbunatateasca
echilibrul tau energetic sa se restabileasca
relaxarea si concentrarea ta sa atinga cote maxime

Bijuteriile care te insanatosesc rapid si fara efort! Un sistem imunitar perfect

Cerceii medicinali sunt cercei cu surub din argint pe care sunt montate bio-cipurile Doctor Tech. Acestea au rolul de a restabili echilibrul energetic al corpului, tulburat de perturbarile campului electromagnetic al Pamantului.

Cerceii se amplaseaza pe lobul urechii, suprafata bogata in puncte energetice. Corpul raspunde instantaneu, iar dupa aproximativ 2 ore de utilizare a cerceilor dotati cu dispozitivul bio-cip, se constata o reechilibrare completa a energiei corpului uman, detalii aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *